Upprätta ett externt arkiv

Skicka arkiverade kopior av signerade avtal till en e-postadress eller till Box och Evernote. En kopia av det signerade och arkiverade e-postmeddelandet skickas till e-postadressen som du anger eller till tjänsten som du upprättat.

Arkiv är perfekta för att behålla säkerhetskopior av avtalen som du har skickat.

Externt arkiv: E-postadress

1. Logga in som kontoadministratör och gå till fliken Konto och klicka sedan på Kontoinställningar och Externt arkiv.

2. Ange e-postadressen som du vill använda som arkiv och klicka sedan på Spara ändringar.

Externt arkiv: Box.com

1. Om du vill ställa in det externa arkivet med ditt Box-konto, loggar du in som kontoadministratör och går till fliken Konto. Klicka på Kontoinställningar, Externt arkiv och klicka sedan på länken klicka här till höger om Box-logotypen.

2. Följ de Box-specifika anvisningarna i popup-fönstret.

Externt arkiv: Evernote

1. Om du vill länka Evernote-kontot till ditt externa arkiv, loggar du in som kontoadministratör och går till sidan Konto. Klicka på Kontoinställningar, Externt arkiv och klicka sedan på länken klicka här till höger om Evernote-logotypen.

2. Följ de Evernote-specifika anvisningarna i popup-fönstret.