Konfigurera flerspråkligt stöd

Ställa in flerspråkig sändning och signering

Med alla serviceplaner för Adobe Acrobat Sign kan både avsändare och signerare välja bland 34 olika språk, bland annat engelska, tyska, kinesiska, japanska, koreanska, franska, spanska, italienska, nederländska med mera. Med planen för storföretag kan avsändare även begära underskrifter på dessa språk.

1. Som kontoadministratör kan du gå till sidan Konto och klicka på Kontospråk.

2. Om du vill ändra standardspråket i webbprogrammet eller för användare i ditt konto, väljer du ett språk i listrutan under Språkinställning för konto. Genom att välja det här alternativet kan du också välja att tillåta eller neka användare åtkomst till att ändra språket.

3. Markera önskat språk i listrutan under Signeringsspråk för att ändra språk för signerarna. Genom att välja det här alternativet kan du välja att tillåta eller neka signerare möjlighet att ändra signeringsspråket.