Ställa in flerspråkig sändning och signering

På kontot på den globala nivån kan signerare skapa kontrakt på sitt modersmål och avsändarna kan välja mellan 20+ olika språk. Adobe Sign Global har stöd för engelska, tyska, kinesiska, japanska, koreanska, franska, spanska, italienska, nederländska osv.

Stegen i korthet

1. Gå till sidan Konto som kontoadministratör.
  2. Klicka Kontospråk.
  3. Välj standardspråk i webbprogrammet för Adobe Sign eller signerarens språk.
  4. Ange om du vill att användarna eller signerarna själva ska kunna välja ett språk.
  5. Klicka på Spara ändringar.

Steg för steg

1. Som kontoadministratör kan du gå till sidan Konto och klicka på Kontospråk.

Nave To Account Language
  2. Om du vill ändra standardspråket i webbprogrammet eller för användare i ditt konto, väljer du ett språk i listrutan under Språkinställning för konto. Genom att välja det här alternativet kan du också välja att tillåta eller neka användare åtkomst till att ändra språket.

Account LAnguage Preferences
  3. Markera önskat språk i listrutan under Signeringsspråk för att ändra språk för signerarna. Genom att välja det här alternativet kan du välja att tillåta eller neka signerare möjlighet att ändra signeringsspråket.

Signing Language