Ändra namnet på en biblioteksmall

Att byta namn på en mall är enkelt och utförs med några få steg. Byt namn på gamla mallar för att hålla dig uppdaterad med ändringar eller för att beteckna inaktiva mallar som du vill ha kvar.

Obs!

Endast användaren som skapade mallen kan redigera eller ta bort den.

Stegen i korthet

1. Gå till sidan Hantera.
  2. Klicka på Redigera bredvid biblioteksmallen.
  3. Ange ett nytt namn i rutan Mallnamn.
  4. Klicka på Spara.

Steg för steg

1. Klicka på Hantera, leta reda på mallen som du vill redigera och klicka på länken Redigera bredvid mallnamnet.

2. Klicka i fältet bredvid Mallnamn och ändra namnet på mallen. Klicka på Spara för att spara ändringarna när du är klar.

Tips från teknisk support

• Även om du tillåter att alla användare på kontot kan använda mallen (genom att ställa in behörigheter) är du den enda personen som kan ändra den.
  • Spara ofta när du redigerar ett dokument! När du klickar på knappen Spara går du tillbaka till hanteringssidan, men det är bättre än att förlora ändringarna.