Upprätta ett externt arkiv

Skicka arkiverade kopior av signerade avtal till en e-postadress eller till Box och Evernote. En kopia av det signerade och arkiverade e-postmeddelandet skickas till e-postadressen som du anger eller till tjänsten som du upprättat.

Arkiv är perfekta för att behålla säkerhetskopior av avtalen som du har skickat.

Externt arkiv: E-postadress

Stegen i korthet

1. Gå till sidan Konto om du är kontoadministratör.
  2. Klicka på Kontoinställningar.
  3. Klicka på Externt arkiv.
  4. Ange den alternativa e-postadressen som du vill skicka kopior till.
  5. Klicka på Spara ändringar.

Steg för steg

1. Logga in som kontoadministratör och gå till fliken Konto och klicka sedan på Kontoinställningar och Externt arkiv.

Archive
  2. Ange e-postadressen som du vill använda som arkiv och klicka sedan på Spara ändringar.

Archive - Email

Externt arkiv: Box.com

Stegen i korthet

1. Gå till sidan Konto om du är kontoadministratör.
  2. Klicka på Kontoinställningar.
  3. Klicka på Externt arkiv.
  4. Klicka på länken klicka här intill Box-logotypen.
  5. Följ anvisningarna i popup-fönstret.

Steg för steg

1. Om du vill ställa in det externa arkivet med ditt Box-konto, loggar du in som kontoadministratör och går till fliken Konto. Klicka på Kontoinställningar, Externt arkiv och klicka sedan på länken klicka här till höger om Box-logotypen.

Archive -box
  2. Följ de Box-specifika anvisningarna i popup-fönstret.

ext archive6

Externt arkiv: Evernote

Stegen i korthet

1. Gå till sidan Konto om du är kontoadministratör.
  2. Klicka på Kontoinställningar.
  3. Klicka på Externt arkiv.
  4. Klicka på länken klicka här intill Evernote-logotypen.
  5. Följ anvisningarna i popup-fönstret.

Steg för steg

1. Om du vill länka Evernote-kontot till ditt externa arkiv, loggar du in som kontoadministratör och går till sidan Konto. Klicka på Kontoinställningar, Externt arkiv och klicka sedan på länken klicka här till höger om Evernote-logotypen.

Archive - evernote
  2. Följ de Evernote-specifika anvisningarna i popup-fönstret.

ext archive5