Ladda upp en signerad kopia av ett avtal

Om en mottagare signerar ett dokument och sänder tillbaka det till dig utanför Adobe Sign, kan du ladda upp dokumentet tillbaka till Adobe Sign för att hålla ordning på dina filer.

Stegen i korthet

1. Gå till sidan Hantera som avsändare av avtalet.
  2. Klicka på avtalet som finns i kategorin Skickat för signatur
  3. Klicka på Överför signerad kopia i det övre högra hörnet.
  4. Skriv ett meddelande.
  5. Klicka på Välj fil och välj önskat dokument.
  6. Markera rutan Jag bekräftar att det här överförda dokumentet är en signerad kopia av ...
  7. Klicka på Överför.

Steg för steg

1. Som avsändaren av avtalet:

• Navigera till Hantera > Skickat för signatur
    • Klicka en gång på det avtal du vill lägga till det signerade dokumentet till
    • Klicka på fliken Historik för avtalet
    • I Historik-listan söker du efter mottagaren som skickat det signerade dokumentet och klickar på länken Överför en signerad kopia
    Nav to Agreement History
  2. Skriv ett meddelande när du överför den signerade kopian.

Det här meddelandet skickas till den ursprungliga signeraren så att de vet att du har lagt till filen i systemet och att signaturprocessen pågår.

3. Klicka på Bläddra.

Välj det signerade dokument som du vill överföra och klicka på Öppna i dialogrutan.

Du kan också dubbelklicka på dokumentet som du vill använda.

4. Markera rutan Jag bekräftar att det här överförda dokumentet är en signerad kopia av ...

Klicka på Ladda upp.

2_upload_page
  5. Slutfört! Nu när du tittar på dokumentet på sidan Hantera finns det i kategorin Signerat. Dokumentet som du har laddat upp finns på plats.

Success Banner

Obs!

Om dokumentet flyttas utanför Adobe Sign-systemet, tas alla Adobe Sign-fält bort från dokumentet från den punkten och framåt. (Om det till exempel finns signerare som fortfarande väntar på att signera det här dokumentet finns det bara ett automatiskt genererat signaturfält där de kan skriva sin signatur och e-postadress.)

Det överförda dokumentet visas korrekt på fliken Historik

4. Upload Reporeted on History

och i revideringsrapporten

5. Uploaded Audit Report