Skapa och köra rapporter

Skapa en rapport

Adobe Acrobat Sign-tjänster med serviceplaner för företags och storföretags kan köra en rapport över transaktioner som skickas från användare på kontot. I rapporten skapas olika diagram som visar signeringsprocenten och den genomsnittliga tiden för hur lång tid signeringen tar. Du kan också exportera en CSV-fil med rådata som skapas via rapporten.

1. Du skapar en rapport genom att klicka på fliken Rapporter och sedan på Skapa en ny rapport.

2. Ange de olika parametrarna för rapporten och klicka sedan på Kör rapport. I nästa avsnitt hittar du kontoparametrar.

Kör rapport

3. Sidan som visar rapportresultatet öppnas och här visas informationen som baseras på dina parametrar.

Rapportparametrar

• Intervall

Avsnittet Intervall används för att samla in data från fördefinierade tidsramar eller ett anpassat datumintervall.

• Användare och grupper

I Användare och grupper kan du välja att samla in specifik information om användare eller grupper.

• Dokument

I dokumentområdet kan du ange vilka biblioteksdokument som har skickats ut.

• Dokumentnamn

Med det här alternativet kan du inkludera delar av dokumentnamnet i rapportsökningen.

• Skicka massutskick

Välj det här alternativet om du vill inkludera Massutskick-transaktioner i din rapport.

Skicka massutskick

• Diverse rapportdata

De sista fyra inställningarna på sidan är att ändra eller visuellt ändra den resulterande rapporten och de relaterade diagrammen.

Rapportdata och alternativ

• Uppdatera rapport med aktuella data

Med den här länken kan du uppdatera rapporten om du vill inkludera de senaste transaktionerna.

• Spara rapport

Med Spara rapport kan du spara den här rapporten. Du kan öppna den igen genom att klicka på fliken Rapporter.

• Dela rapport

Med det här alternativet kan du dela den här specifika rapporten med hjälp av e-postadressen och skriva ett eget meddelande.

• Schemalägg rapport

I Schemalägg rapport används den aktuella rapportens inställningar för att ställa in en automatisk återkommande rapport som skapas varje dag, varje vecka eller varje månad. Du kan också välja vilka mottagare som du vill skicka den återkommande rapporten till.

• Exportera rapportdata

Klicka på Exportera rapportdata för att ladda ned en CSV-fil med rådata som har skapats i rapporten.

Obs!

Standard är att fältdata inte ingår i .CSV-rapportfilen. Om du vill exportera fältdata från signerade avtal, måste kontoadministratören öppna upp för det med hjälp av support.

• Utskriftsbar rapport

Utskriftsvänlig rapport visar en version av rapporten som är formaterad för utskrift.