Automatiseringsscript virker ikke

Problem

VBScript virker ikke på Windows-maskiner.

Løsning

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til Photoshop via dit automatiseringsscript ved hjælp af OLE Automation, VBScript, Visual Basic eller Automation, skal du følge disse trin:

1. Afinstaller alle versioner af Photoshop via programmet Adobe Creative Cloud Desktop eller Tilføj eller fjern programmer fra systemdialogboksen. Se Afinstaller eller fjern Creative Cloud-apps for at få hjælp.

2. Brug Adobe Creative Cloud Desktop-programmet til at installere en enkelt version af Photoshop.

3. Hvis du vil have mere end én version installeret, skal du sørge for, at den version, du vil bruge sammen med Automation, er den sidste, du installerer.