Kirjastomallin nimen muuttaminen

Mallin nimen muuttaminen käy helposti. Siihen tarvitaan vain pari toimenpidettä. Voit nimetä uudelleen vanhoja mallejasi, joiden versiohistoriaa haluat seurata, tai merkitä entisiä malleja, joita haluat ehkä käyttää vielä uudelleen.

Huomautus:

Vain mallin luonut käyttäjä voi muokata mallia tai poistaa sen.

Pikaopas

1. Siirry Hallinta-sivulle.
  2. Valitse Muokkaa kirjastomallin kohdalla.
  3. Syötä uusi nimi Mallin nimi: -ruutuun.
  4. Valitse Tallenna.

Vaihe vaiheelta

1. Valitse Hallinta, etsi muokattava malli ja napsauta muokata-linkkiä mallin nimen vieressä.

2. Napsauta Mallin nimi: vieressä olevaa kenttää ja anna mallille haluamasi nimi. Kun olet valmis, ota muutokset käyttöön valitsemalla Tallenna.

Vinkkejä tekniseltä tuelta

• Vaikka antaisit käyttöoikeusasetuksilla tilisi kaikille käyttäjille oikeuden mallin käyttöön, vain sinä voit muokata mallia.
  • Kun muokkaat dokumenttia, tallenna usein! Tallenna-painikkeen napsauttaminen vie sinut takaisin hallintasivulle, mutta et ainakaan menetä työtäsi.