Sähköpostiosoitteen vaihto

Kaikki Adobe Signin käyttäjätunnukset on yhdistetty sähköpostiosoitteeseen. Voit vaihtaa Adobe Signin käyttäjätunnukseen yhdistetyn sähköpostiosoitteesi. Järjestelmä kuitenkin mahdollistaa sähköpostiosoitteen yhdistämisen vain yhteen käyttäjätunnukseen kerrallaan.

Vaikka vaihtaisit sähköpostiosoitteesi, dokumenttisi ja jaettu sisältösi säilyvät ennallaan.

Pikaohjeet

1. Kirjaudu tilillesi.
  2. Valitse Nimi, joka näkyy oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse Oma profiilini.
  4. Syötä uusi sähköpostiosoitteesi sähköpostiosoitteen vaihto- ja vahvistuskenttiin.
  5. Napsauta Päivitä-painiketta.

Vaihekohtaiset ohjeet

1. Kirjaudu tilillesi ja napsauta nimeä oikeassa yläkulmassa. Valitse ponnahdusvalikosta Oma profiilini.

2. Napsauta Vaihda sähköpostiosoite -linkkiä.

3. Vaihda sähköpostiosoite Sähköpostiosoite- ja Vahvista sähköpostiosoite -kenttiin, ja varmista, että ne täsmäävät. Valitse sitten Tallenna.

4. Siirry sivulle, jossa ilmoitetaan sähköpostiosoitteen vaihtamisesta ja vahvistussähköpostin lähettämisestä.

Jos saat virheilmoituksen, etsi ratkaisua seuraavasta osiosta.

5. Siirry vaihtamasi sähköpostiosoitteen postilaatikkoon ja napsauta saamassasi viestissä olevaa linkkiä.

Yleisiä virheitä

1. Tämä virhe tarkoittaa, että sähköpostiosoite on jo yhdistetty toiseen käyttäjätunnukseen.

Ei hätää, tämä on yleinen ongelma. Jos joku on lähettänyt Adobe Signin kautta jotakin kyseiseen osoitteeseen, se on kirjattu järjestelmäämme siltä varalta, että haluat käyttää sitä.

Olipa tämä tarkoituksellista tai ei, sähköpostiosoite on nyt järjestelmässämme. Jos haluat käyttää tätä sähköpostiosoitetta, sinun täytyy kirjautua tällä käyttäjätunnuksella, jotta voit vapauttaa sähköpostiosoitteen.

Tässä esimerkissä minulla on tällä hetkellä käytössäni sähköpostiosoite esigner1@gmail.com, mutta haluan käyttää osoitetta esigner12@gmail.com. Kun yritän vaihtaa sähköpostiosoitteekseni esigner12@gmail.com, saan yllä olevan virheilmoituksen.

Yritän ensin kirjautua tilille esigner12@gmail.com, sillä se käyttää sähköpostiosoitetta, jonka haluan vapauttaa. Kun yritän kirjautua sisään, saan seuraavan viestin:

2. Virheilmoitus on hieman harhaanjohtava, sillä useimmiten tiliä ei ole lukittu. Se on rekisteröitävä tai salasana on väärin. Seuraavaksi rekisteröin osoitteen esigner12@gmail.com, jotta voin käyttää tätä käyttäjätunnusta.

3. Kun saan vahvistussähköpostin osoitteeseen esigner12@gmail.com, voin kirjautua sisään, napsauttaa nimeäni ja valita sitten Oma profiili oikeasta yläkulmasta. Tässä näytössä voin vapauttaa sähköpostiosoitteeni.

4. Vapautan sähköpostiosoitteen lisäämällä tällä hetkellä käyttämäni osoitteen loppuun liitteen .arc. Voit lisätä minkä tahansa loppuliitteen, mutta suosittelemme liitettä .arc sen merkiksi, että sähköpostiosoite on arkistoitu.

Olen vaihtamassa sähköpostiosoitteen esigner12@egmail.com sähköpostiosoitteeksi esigner12@gmail.com.arc, jolla teen siitä sähköpostiosoitteen, jota ei ole olemassa, ja vapautan sähköpostiosoitteen esigner12@gmail.com käyttöön.

Sen jälkeen napsautan Päivitä-painiketta.

Huomautus:

Kun sähköpostiosoitteen loppuun lisätään liite .arc, sitä ei ole mahdollista käyttää, sillä sähköpostiosoite ei ole todellinen.

5. Siirryn sivulle, jossa ilmoitetaan siitä, että vahvistussähköposti on lähetetty osoitteeseen esigner12@gmail.com.arc. Minun ei kuitenkaan tarvitse välittää tästä, sillä kyse ei ole oikeasta sähköpostiosoitteesta.

Nyt kirjaudun ulos nykyiseltä tililtä ja kirjaudun sillä käyttäjätunnuksella, jolle haluan vaihtaa sähköpostiosoitteen (esigner12@gmail.com).

Kun olen kirjautunut sisään, napsautan nimeäni ja valitsen Oma profiili. Siirryn jälleen sivulle, jossa voin vaihtaa sähköpostiosoitteeni. Syötän molempiin kenttiin osoitteen esigner12@gmail.com ja napsautan Päivitä-painiketta.

Nyt käyttäjätunnukseeni on yhdistetty osoite esigner12@echosign.com, ja kaikki on kunnossa.