Asiakirjan rajoitettu näkyvyys -tiliasetus

Tilin ylläpitäjä voi säätää tapahtuman tiedostojen näkyvyyden allekirjoittajiin ja hyväksyjiin globaaliasetusten Asiakirjan rajoitettu näkyvyys -asetusta allekirjoituksen aikana ja sen jälkeen.

Tässä opetusohjelmassa esitetään tämän asetuksen käyttö Johdon yhteenveto- ja Tervetulopakkaus-käyttötapauksessa.

 

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Lakisääteiset ilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö