Asetusten hakemisto

Tämä on Adobe Signissa olevien asetusten täydellinen luettelo. Asetukset näytetään sovelluksessa olevalla tavalla.

Henkilökohtaiset valinnat

Oma profiili

Etunimi – Etunimesi allekirjoitetuissa dokumenteissa ja sähköposti-ilmoituksissa näkyvällä tavalla

Sukunimi – Sukunimesi allekirjoitetuissa dokumenteissa ja sähköposti-ilmoituksissa näkyvällä tavalla

Nimikirjaimet – Nimikirjaimesi nimikirjainkentissä näkyvällä tavalla (enintään kolme merkkiä)

Yritys – Yrityksesi nimi yrityskentissä näkyvällä tavalla

Työ-asema – Tehtäväsi tehtäväkentissä näkyvällä tavalla

Puhelinnumero – Puhelinnumerosi

Vaihda sähköpostiosoite – Näyttää käyttäjätunnukseen liittyvän nykyisen sähköpostiosoitteen. Voit vaihtaa sen kirjoittamalla haluamasi osoitteen tänne.

Vahvista sähköpostiosoite – Jos haluat vaihtaa käyttäjätunnukseesi liittyvän sähköpostiosoitteen, kirjoita sama haluamasi osoite tähän kenttään.

Lisätietoja sähköpostiosoitteen vaihtamisesta

Faksin suuntanumero – Määritä faksilähetyksiin käytettävä suuntanumero.

Aikavyöhyke – Aseta aikavyöhykkeesi.

Vaihda salasana

Nykyinen salasana – Anna nykyinen salasanasi.

Uusi salasana – Anna uusi salasanasi.

Vahvista uusi salasana – Anna uusi salasanasi uudelleen.

Käyttöoikeustunnukset

Adobe Sign REST APIin liittyvien käyttöoikeustunnusten luettelo

eFaxin integrointi

Vaiheittainen prosessi eFax-numeron liittämiseksi Adobe Signiin

Twitter:in integrointi

Asetus, jolla voit liittää Twitter-tilisi Adobe Signiin

Tapahtumat/Hälytykset -valinnat

Tapahtumiani/hälytyksiäni

Jaetut tapahtumat/hälytykset

Ohita viikonloppupäivät luodessasi hälytyksiä – Poista ilmoitukset viikonlopuiksi käytöstä.

Lähetä minulle tapahtumien ja hälytyksien tiivistelmä – Määritä tiivistelmän vastaanottopäivä ja -aika.

Allekirjoitukseni

Tallennettu allekirjoituksesi

Tallennetut nimikirjaimesi

Allekirjoitus-valinnat

Allekirjoituksen tyyppi

Yhdellä napsautuksella

Erikoinen

Biometrinen

Lisäasetukset

Käyttäjän tulee hyväksyä käyttöehdot sähköisen allekirjoituksen yhteydessä

Vaadi käyttäjiä mainitsemaan tehtävänsä/asemansa sähköisen allekirjoituksen yhteydessä

Vaadi käyttäjiä mainitsemaan yhtiönsä nimi sähköisen allekirjoituksen yhteydessä

Vaadi käyttäjää perustelemaan, jos hän kieltäytyy allekirjoittamasta

Salli käyttäjien faksata käsin kirjoitettu allekirjoitus sähköisen allekirjoituksen asemesta

Allekirjoittajan identiteetti

Verkostoidentiteetti – Anna allekirjoittajien ilmoittaa verkostoidentiteettinsä kolmannen osapuolen sivustojen kautta (esimerkiksi Facebook, LinkedIn, Google, Yahoo!, Microsoft Live tai Twitter).

Ota allekirjoittajan verkostoidentiteettien todentaminen käyttöön

Widget-todentaminen sähköpostitse

Todenna allekirjoittajan sähköpostiosoite

Käyttäjät ja ryhmät

Näytä kaikki käyttäjät

Luo uusi käyttäjä

Luo tai päivitä joukko käyttäjiä

Organisaatioosi kuuluvat käyttäjät

Vie käyttäjäluettelo – Vie kaikki tilisi käyttäjät sisältävä luettelo .csv-tiedostona.

Näytä vain aktiiviset käyttäjät – Poista valinta, jos haluat ottaa mukaan käyttäjät, joiden tilana on Vireillä, Luotu tai Passiivinen.

Käyttäjän tiedot

Luo uusi käyttäjä – Luo tilillesi uusi käyttäjä.

Näytä heidän sopimuksensa – Mahdollisuus jakaa käyttäjän tili kanssasi sitä luotaessa.

Näytä ryhmät

Ryhmän tiedot – Tietoja, joita voit tarkastella napsauttamalla ryhmän nimeä.

Ryhmän nimi – Muuta ryhmän nimeä.

Asetukset – Linkki, jolla pääsee tietyn ryhmän asetuksiin.

Vaadi käyttäjiä mainitsemaan tehtävänsä/asemansa sähköisen allekirjoituksen yhteydessä

Vaadi käyttäjiä mainitsemaan yhtiönsä nimi sähköisen allekirjoituksen yhteydessä

Salli käyttäjien faksata käsin kirjoitettu allekirjoitus sähköisen allekirjoituksen asemesta

Liitä kaavaketiedot sisältävä CSV-tiedosto lähettäjän allekirjoittamat sopimukset sisältäviin sähköpostiviesteihin

Asiakirjojen varmistettu kopio:

Liitä allekirjoitetun asiakirjan kopio PDF-tiedostona sähköpostiviesteihin, joiden vastaanottaja on

Lisää sähköinen allekirjoitusleima seuraavien asiakirjojen alatunnisteeseen...

Liitä tapahtumahistorian jäljittämisraportti valmiiksi käsiteltyihin asiakirjoihin

Yhdistä useita allekirjoitettuja asiakirjoja yhdeksi asiakirjaksi

Lähetä näihin sähköpostiosoitteisiin ylimääräinen kopio jokaisesta allekirjoitetusta sopimuksesta

Twitter:in integrointi

Salli käyttäjien lähettää päivitykset Twitter-tililleen

Delegointi tilini käyttäjille

Delegointi tilini ulkopuolisille käyttäjille

Allekirjoitusvaltuutus

Ketkä tilini käyttäjät on valtuutettu allekirjoittamaan? – Määritä, miten oletusarvoisesti toimitaan: voivatko kaikki allekirjoittaa vai eikö kukaan voi allekirjoittaa (allekirjoitusoikeudet on muutettava jokaisen käyttäjän osalta).

Aseta aikavyöhyke sopimuksille, jotka tämän tilin käyttäjät luovat – Aseta tietty aikavyöhyke tämän ryhmän käyttäjille.

Käyttäjät

Luo uusi käyttäjä

Määritä käyttäjät tähän ryhmään – Avaa luettelon, jossa voit määrittää useita käyttäjiä tähän ryhmään.

Tilin asetukset

Globaaliasetukset

Liitä kaavaketiedot sisältävä CSV-tiedosto lähettäjän allekirjoittamat sopimukset sisältäviin sähköpostiviesteihin

Asiakirjan rajoitettu näkyvyys

Asiakirjojen varmistettu kopio:

Liitä allekirjoitetun asiakirjan kopio PDF-tiedostona sähköpostiviesteihin, joiden vastaanottaja on

Liitä tapahtumahistorian jäljittämisraportti valmiiksi käsiteltyihin asiakirjoihin

Yhdistä useita allekirjoitettuja asiakirjoja yhdeksi asiakirjaksi

Lähetä näihin sähköpostiosoitteisiin ylimääräinen kopio jokaisesta allekirjoitetusta sopimuksesta

Lataa allekirjoitettu asiakirja

Twitter:in integrointi

Salli käyttäjien lähettää päivitykset Twitter-tililleen

Delegointi tilini käyttäjille

Delegointi tilini ulkopuolisille käyttäjille

Allekirjoitusvaltuutus

Ketkä tilini käyttäjät on valtuutettu allekirjoittamaan? – Määritä, miten oletusarvoisesti toimitaan: voivatko kaikki allekirjoittaa vai eikö kukaan voi allekirjoittaa (allekirjoitusoikeudet on muutettava jokaisen käyttäjän osalta).

Aseta aikavyöhyke sopimuksille, jotka tämän tilin käyttäjät luovat – Aseta tietty aikavyöhyke tämän tilin käyttäjille.

Ryhmän ylläpitäjän asetukset

Ryhmien ylläpitäjät saavat lisätä ryhmiinsä uusia käyttäjiä

Ryhmien ylläpitäjät saavat muokata ryhmien asetuksia

Raportoi asetukset

Oikeudet

Ryhmän järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet

Käyttäjän käyttöoikeudet

Raporttitietojen vienti

Toimintatavoitteet – Aseta toimintatavoitteita määrittämällä kotisivun kynnysarvot.

Vertailuanalyysi – Adobe Signin vertailutoiminnolla voit verrata tilisi toimintaa muihin samalla alalla toimiviin Adobe Sign -asiakkaisiin. Kun tämä toiminto on käytössä, tililtäsi kerätyt anonyymit tiivistelmätiedot yhdistetään muilta Adobe Sign -asiakkailta kerättyihin tietoihin.

Suojausasetukset

Kirjautumisen salasanan käytäntö

Kirjautumisen salasanan vahvuus

Kertakirjausasetukset

PDF-salaustyyppi

Kumppanisovellukset

Sallitut IP-alueet

Tilin jakaminen

Allekirjoittajan henkilöllisyyden varmistus

Sopimuksen allekirjoitussalasana

Sopimuksen allekirjoittamisen salasanan vahvuus

Knowledge Based Authentication (KBA)

Knowledge Based Authentication (KBA) -todennuksen vaikeustaso

Lähetä asetukset

Näytä Lähetä-sivu sisäänkirjautumisen jälkeen

Lähetä asiakirjoja hyväksyttäväksi

Asiakirjat liitetään

Täytä asiakirjan nimi automaattisesti

Viestimallit

Sallitut allekirjoitustyypit

Lähettäjän allekirjoitusasetukset

Muistutukset

Allekirjoitetun asiakirjan salasanasuojaus

Allekirjoittajien henkilöllisyyden varmistuksen asetukset

Allekirjoittajien henkilöllisyyden varmistusmenetelmät tililläni

Asiakirjan voimassaolo

Tarkista, aseta allekirjoitukset tai lisää lomakekentät

Allekirjoitusjärjestys

Viestimallit

Allekirjoittajan viestit

SAML-asetukset

Ulkoinen arkisto

Google:n integrointi

Päivitä laskutustiedot

Tilin kielet

Tilin oletuskieli

Allekirjoituksen kieli

Sähköpostin asetukset

Sähköpostin asetukset

Ylä- ja alatunnisteen kuvat