Verkkolomakkeen piilottaminen/näyttäminen

Jos haluat poista verkkolomakkeen Sivunhallinta-näkymästä, voit piilottaa sen.

Verkkolomakkeen piilottaminen poistaa sen näkymästäsi, muut käyttäjät, joilla on siihen pääsy (jakamisen kautta), voivat yhä nähdä sen.

1. Valitse Hallinta -välilehti ja vieritä alas kohtaan Verkkolomakkeet

2. Valitse Verkkolomakkeet-suodatin.

3. Napsauta piilotettavaa verkkolomaketta kerran.

4. Napsauta oikealla olevassa asetusvalikossa olevaa Piilota verkkolomake-linkkiä.

• Jos verkkolomake on edelleen käytössä, näyttöön tulee varoitusikkuna, joka ilmoittaa, että verkkolomake on yhä käytössä ja allekirjoittajat voivat allekirjoittaa sen.
    Piilottaminen

Varoitus:

Jos et poista verkkolomaketta käytöstä ennen sen piilottamista, käyttäjät voivat yhä käyttää sitä ja allekirjoittaa sen. Piilotettu verkkolomake poistetaan vain henkilökohtaisesta näkymästäsi.

Verkkolomakkeen näyttäminen

1. Valitse Hallinta -sivun Verkkolomakkeet -osio.

2. Napsauta Suodattimet -painiketta.

3. Valitse Näytä piilotettu sisältö -vaihtoehto.

4. Valitse Käytä.

Verkkolomakkeen näyttäminen

5. Kun sivu päivittyy näyttääkseen piilotetun sisällön, napsauta verkkolomaketta, jonka haluat näyttää.

Tämä avaa toimintavalikon oikealle.

6. Napsauta Näytä verkkolomake -vaihtoehtoa.

Napsauta Näytä

7. Vahvista, että haluat näyttää verkkolomakkeen.

8. Päivitä Hallinta-sivu nähdäksesi (suodattamattoman) objektiluettelon.