Ändra din e-postadress

Alla användar-ID:n för Adobe Sign är kopplade till en e-postadress. Du kan ändra e-postadressen som är kopplad till ditt användar-ID för Adobe Sign. Bara en e-postadress kan dock kopplas till ett visst användar-ID.

Dina dokument och delningar bevaras om du ändrar din e-postadress.

Stegen i korthet

1. Logga in på ditt konto.
  2. Klicka på värdet Namn som visas i det övre högra hörnet.
  3. Välj Min profil.
  4. Ange din nya e-postadress i fälten Ändra e-postadress och Bekräfta e-postadress.
  5. Klicka på Uppdatera.

Steg för steg

1. Logga in på ditt konto och klicka på ditt namn i det övre högra hörnet. Välj Min profil på popup-menyn.

2. Klicka på länken Ändra e-postadress

3. Ändra e-postadressen i fälten E-postadress och Bekräfta e-postadress och kontrollera att de är samma. Klicka sedan på Spara.

4. Du går automatiskt till en sida som bekräftar att din e-postadress har ändrats och att en bekräftelse har skickats per e-post.

Om ett fel uppstår ska du titta i avsnittet som följer efter en lösning.

5. Kontrollera inkorgen för den nya e-postadressen och klicka på länken i meddelandet.

Vanliga fel

1. Detta fel innebär att den e-postadress som du försöker använda redan är associerad med ett annat användar-ID.

Var inte orolig, det inträffar ofta. Om någon har skickat något via Adobe Sign till den e-postadressen, lagras e-postadressen i vårt system i händelse av att du vill använda den.

Oavsett om det var avsiktligt eller ej, så finns e-postadressen du vill använda redan i systemet. Om du vill använda e-postadressen måste du skaffa åtkomst till det användar-ID som den är kopplad till så att e-postadressen kan frigöras.

I det här exemplet har jag för närvarande e-postadressen esigner1@gmail.com, men jag vill använda esigner12@gmail.com När jag försöker ändra min e-postadress till esigner12@gmail.com visas felmeddelandet ovan.

Först försöker jag att logga in på kontot som använder e-postadressen esigner12@gmail.com som jag vill frigöra. När jag försöker logga in visas följande meddelande:

2. Felmeddelandet är lite vilseledande eftersom kontot vanligtvis inte är låst. Det måste registreras eller så är lösenordet felaktigt. Sedan ska jag registrera esigner12@gmail.com så att jag kan komma åt dess användar-ID.

3. När jag får bekräftelsemeddelandet på esigner12@gmail.com kan jag logga in och klicka på mitt namn och Min profil i det övre högra hörnet. På den här skärmen kan jag frigöra min e-postadress.

4. Jag lägger till .arc i slutet av den aktuella e-postadressen som jag använder för att frigöra den. Du kan lägga till vad du vill, men vi rekommenderar att du lägger till .arc för att visa att e-postadressen arkiverats.

Det jag gör är att jag ändrar esigner12@egmail.com till esigner12@gmail.com.arc, vilket gör det till en ogiltig e-postadress och frigör esigner12@gmail.com.

Sedan klickar jag på Uppdatera.

Obs!

Genom att lägga till .arc i slutet på e-postadressen går den inte att använda eftersom den resulterande e-postadressen inte är en riktig adress.

5. Sedan visas en sida som talar om att ett bekräftelsemeddelande har skickats till esigner12@gmail.com.arc. Men jag behöver inte bekymra mig om det eftersom det inte är en riktig e-postadress.

Nu ska jag logga ut från kontot och logga in på det användar-ID som jag vill ska använda e-postadressen (esigner12@gmail.com).

När jag loggat in, klickar jag på mitt namn och Min profil. Återigen öppnas sidan där jag kan ändra min e-postadress och jag anger esigner12@gmail.com i båda fälten och klickar på Uppdatera.

Nu är esigner12@echosign.com kopplat till mitt användar-ID och allt fungerar.