Kontoinställning för begränsad dokumentsynlighet

En kontoadministratör kan använda inställningen för begränsad dokumentsynlighet i Globala inställningar för att justera visningen av filer i en transaktion för signerare och godkännare, både under och efter signering.

Den här självstudien visar hur du använder inställningen i en exekutiv sammanfattning och i ett välkomstpaket.

 

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy