Adobe Signin tekniset ilmoitukset on järjestetty alla niin, että nykyinen päivitys on ylimpänä, ja vanhemmat päivitykset ovat sen alla, kun vierität sivua alaspäin.

[Tärkeää] [Uutta] Adobe Sign for Salesforcen integrointia koskeva tietoturvailmoitus

Ensimmäinen ilmoitus: joulukuu 2018 Nykyinen

Versiot, joita ongelma koskee: kaikki versiota 20.9 vanhemmat versiot

Salesforce-sivustoa käyttävien Adobe Sign for Salesforce -asiakkaiden on ryhdyttävä toimenpiteisiin. Salesforce-tietoturvatiimi ilmoitti hiljattain haavoittuvuudesta. Emme ole saaneet ilmoituksia, joiden mukaan haavoittuvuudella olisi ollut vaikutusta Adobe Sign -asiakkaisiin, mutta toimenpiteet ovat tarpeen.

Löydät tarvittavien toimenpiteiden täydelliset tiedot, kuten myös tietoja siitä, miten voit määrittää, käytätkö Salesforce-sivustoa, tältä sivulta.

[Uutta] Adobe Sign for Salesforce v20.11 -päivitys
(lisäävä korjaustiedosto)

Ensimmäinen ilmoitus: tammikuu 2019 Nykyinen

Adobe Sign for Salesforceen on saatavana uusi korjaustiedosto AppExchangesta

Tämä korjaustiedosto sisältää useita Microsoft Edge- ja Internet Explorer -selaimiin liittyviä parannuksia ja korjauksia.

Täydellinen luettelo löytyy julkaisutiedoista.

[New] New W-4 template available

First Reported: Janurary 2019 Current

The new IRS W-4 (2019) form will be added to the Adobe Sign library in the second half of January, 2019.

It will be entitled W-4 2019 (Employee's Withholding Allowance Certificate)

ACTION REQUIRED

The new W-4 form template has a new libraryDocumentId. If you use the existing template’s libraryDocumentId in your applications, you will need to update it.

The 2018 version is to be removed from the system in May, 2019.

Any application/API using the legacy (ver 2018) form must be updated before May 1st to ensure no disruption to successful service.

To find the libraryDocumentId in an API-enabled account:

1    Log in as an Account Admin

2    Click on the Account tab > Adobe Sign API > API Information > click the link: REST API Methods Documentation

3    In the GET /libraryDocuments section, click the OAUTH ACCESS-TOKEN button

a. Enable the library_read:self scope

4    Click the Try it out! button

5. In the Response Body, locate the new W-4 2019 (Employee's Withholding Allowance Certificate) form template (not ver. 2018) to see the libraryDocumentId value.

Customers that prefer to manage the tax form within their account library can download a fully tagged PDF here.

If you need more information, please contact your Customer Success Manager.

[Uutta] Uusi W-9-malli saatavana

Ensimmäinen ilmoitus: joulukuu 2018 Nykyinen

Adobe Sign -kirjastoon on lisätty uusi IRS W-9 -lomake, jonka nimi on W-9 (Request for Taxpayer Identification Number) ver. 10/18

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Uudella W-9-lomakemallilla on uusi libraryDocumentId-tunniste. Jos käytät olemassa olevan mallin libraryDocumentId-tunnistetta sovelluksissasi, sinun on päivitettävä se.

Vuoden 2017 versio poistetaan järjestelmästä huhtikuussa 2019.

Palvelun jatkuvuuden varmistamiseksi vanhaa lomaketta (versiota 11/17) käyttävät sovellukset ja ohjelmointirajapinnat on päivitettävä ennen 1. huhtikuuta.

Etsi LibraryDocumentID tilissä, joka sallii ohjelmointirajapinnat:

1    Kirjaudu tilin järjestelmänvalvojana.

2    Napsauta Tili-välilehdessä > Adobe Sign -ohjelmointirajapinta > Ohjelmointirajapinnan tiedot > napsauta linkkiä: REST, ohjelmointirajapintamenetelmien dokumentointi.

3    Napsauta GET /libraryDocuments -osassa OAUTH ACCESS-TOKEN -painiketta.

a. Ota library_read:self -alue käyttöön.

4    Napsauta Kokeile! -painiketta.

5    Etsi Response Body -kohdasta uusi W-9 (Request for Taxpayer Identification Number) ver. 10/18 -lomakemalli (ei ver. 11/17), jotta näet libraryDocumentId-arvon.

Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä asiakasmenestyspäällikköön.

find_librarydocid-w9oct2018

Asiakkaat, jotka haluavat hallita verolomaketta omassa tilikirjastossaan, voivat ladata täysin nimiöidyn PDF-tiedoston täältä.

[Uutta] Adobe Sign for Salesforce -integroinnin v18.x päivitys

Ensimmäinen ilmoitus: joulukuu 2018 Nykyinen

Kaikkia asiakkaita kehotetaan päivittämään Adobe Sign for Salesforcen uusimpaan versioon ennen 1. maaliskuuta 2019.

Versiossa 18 ja sitä vanhemmissa versioissa tilin uudelleentodennus Adobe Signin automaattisia tilapäivityksiä varten ei enää toimi maaliskuun 2019 jälkeen.

Jos käytät versiota 18 tai sitä vanhempaa versiota, sinun on PÄIVITETTÄVÄ, jotta saat edelleen tukea.

Adobe suosittelee parhaana käytäntönä, että asiakkaat päivittävät aina Adobe Sign for Salesforcen uusimpaan versioon, sillä tämä versio sisältää uusimmat tietoturvakorjaukset, ja vanhemmissa versioissa on ilmoitettu tuen päättymispäivä.

[Uutta] Salesforce-esiintymän päivitys

Ensimmäinen ilmoitus: joulukuu 2018 Nykyinen

Salesforce suorittaa infrastruktuuripäivityksiä, jotka saattavat johtaa Salesforce-esiintymäsi nimen muuttumiseen. Tällöin sinun on päivitettävä automaattisen päivityksen määritykset.   Voit tehdä tämän siirtymällä Adobe Signin hallinta -sivulle ja valitsemalla Ota automaattiset tilapäivitykset käyttöön.

enable_automaticstatusupdates

Miten saan lisätietoja?

Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä tukeen Adobe Sign -sovelluksen kautta. Saat tukivaihtoehdot näkyviin kirjautumalla Adobe Signiin (https://secure.echosign.com/public/login) ja valitsemalla sitten ”?” oikeasta yläkulmasta. Voit myös ottaa yhteyttä asiakkaan Success Manageriin.

[Uutta] Täytä ja allekirjoita -toiminto otetaan automaattisesti käyttöön lähetettävien dokumenttien allekirjoittamista varten

Ensimmäinen ilmoitus: joulukuu 2018 Nykyinen

Otamme joulukuussa Täytä ja allekirjoita -toiminnon oletusarvoisesti käyttöön Adobe Sign -palvelun ulkopuolelta lähetettyjen dokumenttien allekirjoittamista varten.

Täytä ja allekirjoita -toiminto tuo käyttöön lomakkeiden vapaan täyttö- ja allekirjoituskokemuksen, mutta samalla se tarjoaa Adobe Signin sähköisiltä allekirjoituksilta edellyttämääsi luotettavuutta ja turvallisuutta.

Perinteinen Vain minä allekirjoitan -toiminto on edelleen käytettävissä vaihdolla, mutta ennen pitkää se lakkautetaan yksinkertaistetun Täytä ja allekirjoita -kokemuksen hyväksi.

nav_to_settings

Uusi versio: Adobe Signin joulukuun 2018 tuoteversio

Ensimmäinen ilmoitus: marraskuu 2018 Nykyinen

Joulukuun 2018 tuotejulkaisu on suunniteltu joulukuun alkupuolelle ja siinä esitellään uusia ja parannettuja ominaisuuksia järjestelmänvalvojille ja loppukäyttäjille.

Adobe Sign for Salesforce -integroinnin version 18.x ja sitä vanhempien versioiden tuki päättyy 1. maaliskuuta 2019.

Ensimmäinen ilmoitus: marraskuu 2018 Nykyinen

Adobe Sign for Salesforcen version 18 tuotepäivitykset, tietoturvapäivitykset ja tekninen tuki päättyy 1. maaliskuuta 2019.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Päivitä Salesforce-integrointimme viimeisimpään versioon, niin saat vastakin viimeisimmät ominaisuudet, tietoturvapäivitykset ja teknisen tuen.

Hanki päivitysopas ›

Lataa AppExchangesta ›

Adobe Sign for "Workplace by Facebook”

Ensimmäinen ilmoitus: marraskuu 2018 Nykyinen

Adobe Sign for ”Workplace by Facebook” julkaistaan näillä näkymin vuoden 2019 alussa. Tämän integraation avulla käyttäjä voi lähettää asiakirjoja allekirjoittamista varten, tarkistaa kaikkien sopimustensa tilan ja vastaanottaa Sign-ilmoituksia Workplace Chatissa.

Lisätietoja:

Suunnitellut sovelluksen käyttöliittymän muutokset

Ensimmäinen ilmoitus: heinäkuu 2018 Nykyinen

Mukautetun työnkulun lähetyssivu – Kesäkuun 2018 julkaisu paransi lähetyssivun käyttökokemuksen yhtenäisyyttä mukautetun työnkulun käyttäjille.  Tämä uusi toiminto on tällä hetkellä valinnainen, ja se antaa aikaa loppukäyttäjien koulutusmateriaalien ja dokumenttien päivittämiseen tarpeen mukaan.

Tämä vaihtoehto poistetaan vaiheittain käytöstä muutaman seuraavan julkaisun aikana.

Tarvittava toimenpide

Ota uusi toiminto käyttöön (hallitaan hallintavalikon kohdassa Tili > Tilin asetukset > Lähetysasetukset > Mukautetun työnkulun lähetys).

custom_workflow_designercontrols-aug

Tietoturvailmoitus: Adobe Signin tuki vanhemmille ohjelmointirajapinnan todennusmalleille lakkaa elokuussa 2019.

Ensimmäinen ilmoitus: elokuu 2018  Nykyinen

Adobe on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen tuotteiden turvallisen käyttökokemuksen noudattamalla alan viimeisimpiä vakiintuneita tietoturvaprotokollia. Osana tätä prosessia Adobe Sign lopettaa elokuuhun 2019 mennessä sellaisten vanhempien ohjelmointirajapintojen todennusmallien tuen, jotka sallivat käyttäjänimen ja salasanan lähettämisen ohjelmointirajapintakutsussa.

VAIKUTUS

Vanhempaa todennusmallia käyttävien asiakkaiden on siirryttävä uudempaan OAuth-pohjaiseen todennukseen.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

• Integrointia käyttävien asiakkaiden on päivitettävä uusimpaan versioon. Perehdy viiteoppaiden avulla Adoben uusimpiin kumppaneille tarkoitettuihin integrointeihin.
  • Asiakkaiden, jotka ovat tehneet oman mukautetun integroinnin Adobe Signilla, on päivitettävä uusimpaan OAuth-pohjaiseen todennukseen. Lisätietoja on tässä siirtymisoppaassa.
  • Mobiililaitteiden käyttäjien on päivitettävä Adobe Sign -sovelluksen uusimpaan iOS- tai Android-versioon.

SOAP-ohjelmointirajapinnan suunniteltu käyttöiän päättyminen kesäkuussa 2020

Ensimmäinen ilmoitus: kesäkuu 2018 Nykyinen

Adobe Signin kehittäjille parhaan mahdollisen ohjelmointikokemuksen takaavan REST-ohjelmointirajapinnan version 6 julkaisun myötä SOAP-ohjelmointirajapinta on katsottu vanhentuneeksi, eikä sitä enää tueta kesäkuun 2020 jälkeen.  REST-ohjelmointirajapinta on tällä hetkellä integraattoreiden ja sovelluskehittäjien preferoima käyttöliittymä, ja tulevan kehitystyön pitäisi siirtyä tähän ohjelmointirajapintaan.

Tässä on joitakin viiteaineistoja, jotka helpottavat siirtymistä:

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Jos olet kehittänyt Adobe Sign -palveluun SOAP-ohjelmointirajapintaan perustuvan integroinnin tai sovelluksen, sinun on kirjoitettava sovellus uusiksi vähintään REST-ohjelmointirajapinnan version 6 mukaan ennen kesäkuuta 2020.  Kehittäjiin ja integraattoreihin otetaan seuraavien vuosineljännesten aikana yhteyttä suoraan, jotta siirtyminen uusimpaan ohjelmointirajapintaan sujuu varmasti ilman ongelmia.

Lisäresursseja

Aiemmat ilmoitukset

Integrointi: Tuki Adobe Sign for Salesforcen versioiden 16 ja 17 integroinnille päättyi 15. marraskuuta 2018

Ensimmäinen ilmoitus: huhtikuu 2018 Nykyinen

Adobe Sign for Salesforcen versioiden 16 ja 17 tuotepäivitykset, tietoturvapäivitykset ja tekninen tuki lakkautettiin 15. marraskuuta 2018.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Päivitä Salesforce-integrointimme viimeisimpään versioon, niin saat vastakin viimeisimmät ominaisuudet, tietoturvapäivitykset ja teknisen tuen.

Hanki päivitysopas ›

Integrointi: Tuki Adobe Sign for Dynamicsin versiolle 5 lakannut

Ensimmäinen ilmoitus: heinäkuu 2018 Nykyinen

Adobe Sign for Dynamics v5:n tuki on päättynyt.  Adobe Sign for Dynamics 365 CRM v7 julkaistiin kesäkuussa.

Dynamics onPremiä ja Online 365:tä käyttävien asiakkaiden on päivitettävä uusimpaan versioon, jos he eivät vielä ole tehneet niin. Päivitys on ladattavissa Adobe Signin Microsoft AppSource -sivulta.

Adobe Sign -käyttöliittymän oletusarvoinen koko näytön tila

Ensimmäinen ilmoitus: kesäkuu 2018 Poistettu nykyisten luettelosta: lokakuu 2018

Adobe Signin maaliskuun julkaisussa esiteltiin selaimen leveyteen perustuva, entistä joustavampi Signin käyttökokemus, joka helpottaa käyttöä pienissä laitteissa ja parantaa lukuelämystä tietokoneella.

Se otettiin käyttöön tietyillä yritystileillä ja yleisesti kaikilla yksittäisten käyttäjien tileillä ja työryhmätileillä.

Heinäkuussa tästä tuli oletuskokoonpano.  Käyttäjät tulevat huomaamaan, että verkkokäyttöliittymä sovitetaan sivun leveyteen, ja komponentit pinotaan sen sijaan, että ne kutistettaisiin mahtumaan kapeaan leveyteen.

Tarvittava toimenpide

Tämän uuden ominaisuuden hyödyntäminen ei edellytä toimenpiteitä, mutta tilin järjestelmänvalvoja voi kuitenkin poistaa sen käytöstä valitsemalla Tili > Yleiset asetukset > Adobe Sign -sivun esittely ja poistamalla valintaruudun valinta.

Syyskuun julkaisussa mahdollisuus poistaa tämä ominaisuus käytöstä lopetettiin ja joustavammasta käyttökokemuksesta tuli standardi.

Uusi julkaisu: Adobe Sign, syyskuu 2018

Ensimmäinen ilmoitus: elokuu 2018 Poistettu nykyisten luettelosta: lokakuu 2018

Adobe Signin syyskuun 2018 tuotejulkaisu on suunniteltu julkaistavaksi syyskuun alussa.

Tähän tuotejulkaisuun sisältyy uusia ja parannettuja ominaisuuksia sekä järjestelmänvalvojille että loppukäyttäjille. Tämän julkaisun ei odoteta aiheuttavan palveluihin muutoksia.

Adobe Sign tukee nyt Aadhaar E-KYC API -versiota 2.1

Ensimmäinen ilmoitus: elokuu 2018 Poistettu nykyisten luettelosta: lokakuu 2018

Adobe Signin Aadhaar-allekirjoitustyönkulku on nyt siirretty uusimpiin E-KYC (electronic know your customer) -ohjelmointirajapintamäärityksiin. Tämä tehtiin versiota 2.1 edellyttävien uusien lainsäädännön muutosten noudattamiseksi. Allekirjoittajat voivat nyt allekirjoittaa sopimuksen virtuaalisella tunnuksellaan (VID). Tämä päivitys parantaa myös allekirjoittajan käyttökokemusta ja korjaa Internet Explorer 11:n ongelmat, joista ilmoitettiin aikaisemmin.

Adobe Sign saa FedRAMP Tailored -sertifioinnin

Ensimmäinen ilmoitus: toukokuu 2018 Poistettu nykyisten luettelosta: lokakuu 2018

GSA (Government Services Administration, Yhdysvallat) on todennut Adobe Signin vastaavan Federal Risk Authorization Management Program (FedRAMP) Tailored -ohjelman vaatimuksia, ja Adobe Signia voidaan nyt myydä muusta kuin maanpuolustuksesta vastaavien Yhdysvaltain liittovaltion virastojen käyttöön.

Tämä tarkoittaa, että GSA:n tietoturva-arvioija on tarkistanut Adobe Signin ja hyväksynyt sen käytettäväksi Li-SaaS In Process -tasolla.  Adobe Signia valvotaan jatkuvasti myös tulevaisuudessa, jotta se säilyy julkishallinnon sertifioituna pilvipalveluntarjoajana.

Saat lisätietoja FedRAMPista osoitteesta https://www.fedramp.gov/.

Adobe Sign on keskittynyt edistämään tietosuojamääräyksiä

Ensimmäinen ilmoitus: toukokuu 2018 Poistettu nykyisten luettelosta: lokakuu 2018

Adobe Sign noudattaa Euroopan unionin General Data Protection Regulation (GDPR) -tietosuoja-asetusta.

Tämä tietosuoja-asetus koskee kaikkia yrityksiä, jotka keräävät henkilötietoja sellaisilta yksityishenkilöiltä, jotka ovat Euroopan unionin kansalaisia.  Adobe Sign noudattaa sääntöä, jonka mukaan se kerää vain niin vähän tietoja kuin mikä on liiketoiminnan kannalta tarpeen allekirjoitusprosessin aikana.

Kaikki Adobe Signin osallistujat voivat käyttää ja muuttaa henkilötietojaan käyttäjäprofiilissaan ja tarkistamalla allekirjoittamansa sopimukset.

Kuluttajien kanssa tekemisissä olevat Adobe Sign -asiakkaat voivat antaa asiakkailleen tietoja siitä, mitä on kerätty, ja poistaa tiedot liiketoimintaprosessiensa mukaan. Voit lukea Adobe Signin GDPR:ään liittyvistä uusista toiminnoista täältä.

Voit lukea kaikissa tuotteissa tietosuojan varmistavista Adoben säännöistä ja määräyksistä täällä: https://www.adobe.com/fi/privacy.html.

Adobe on aloittanut yli vuoden vanhojen, allekirjoittamattomien sopimusten automaattisen vanhentamisen.

Ensimmäinen ilmoitus: helmikuu 2018 Poistettu nykyisten luettelosta: lokakuu 2018

Lokakuusta 2018 lähtien Adobe Sign on aloittanut yli vuoden vanhojen ja edelleen Odottaa allekirjoitusta -tilassa olevien sopimusten vanhentamisen.

Näiden sopimusten osallistujille ei lähetetä ilmoituksia, mutta he näkevät sopimukset Hallinta-sivunsa Peruutetut/hylätyt-luettelossa.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Asiakkaat voivat tarkistaa vanhat sopimuksensa Hallinta-sivulla tai luoda yli vuoden vanhoista sopimuksista raportin ja ladata sen.  Suodatin molemmissa tapauksissa on Allekirjoitettavana-tila.

Uutta sääntöä sovelletaan ainoastaan sopimuksiin, joita ei ole viety loppuun.

Tällä ei ole vaikutusta tehtyihin, peruutettuihin tai hylättyihin sopimuksiin.

Integrointi: Adobe Sign for Salesforce julkaistu heinäkuussa 2018

Ensimmäinen ilmoitus: kesäkuu 2018 Poistettu nykyisten luettelosta: lokakuu 2018

Adobe Sign for Salesforcen kesäkuun 2018 tuotejulkaisu (johon aikaisemmin viitattiin ”kevään tuotejulkaisuna”) julkaistiin 17. heinäkuuta 2018.

Kesän tuotejulkaisussa esitellään uusia ja parannettuja ominaisuuksia järjestelmänvalvojille ja loppukäyttäjille. Päivitys on saatavana Adobe Signin Salesforce AppExchange -sivulta.

Lue julkistustiedot täältä.

Suojaamaton liikenne estetty

Ensimmäinen ilmoitus: kesäkuu 2018 Poistettu nykyisten luettelosta: elokuu 2018

Lopetamme Adobe Signin suojaamattoman verkkoliikenteen useiden luokkien tuen 20. kesäkuuta 2018. Tätä edellytettiin PCI-standardin tiettyjen vaatimusten noudattamiseksi.

Saapuva liikenne eli asiakkaasta palvelimiimme muodostetut yhteydet.

Lopetimme ohjelmointirajapintoihimme muodostettujen salaamattomien yhteyksien tuen – eli sellaisten pyyntöjen tuen, joissa käytetään http:-protokollaa https:-protokollan sijaan.

Tästä muutoksesta johtuen asiakkaiden ja kumppaneiden sovellukset eivät enää pysty muodostamaan salaamattomia yhteyksiä.

• Virheen ilmenemistapa on sovelluskohtainen.

Lähtevä liikenne eli palvelimiltamme asiakkaiden määrittämiin palvelimiin muodostetut yhteydet.

Luokkia on kaksi:

• Palvelimeen lataamisen takaisinkutsut dokumenttien lataamista varten (kuvattu REST-ohjelmointirajapinnan osalta täällä, mutta koskee myös vanhaa SOAP-ohjelmointirajapintaa)
  • Tilan takaisinkutsu, joilla asiakkaalle ilmoitetaan sopimuksen tilan muutoksesta (kuvattu REST-ohjelmointirajapinnan osalta täällä, mutta koskee myös vanhaa SOAP-ohjelmointirajapintaa)

Molempien takaisinsoittoluokkien osalta emme enää tue

• salaamattomia yhteyksiä (joissa käytetään http:- eikä https:-muotoisia URL-osoitteita)
  • yhteyksiä palvelimiin, jotka eivät tue TLSv1.2:ta (toisin sanoen TLSv1.0:aa ja TLSv1.1:tä ei enää tueta)
  • yhteyksiä palvelimiin, joiden varmenteet eivät kelpaa. Tämä koskee myös itse allekirjoitettuja tai vanhentuneita varmenteita, kuten myös tapauksia, joissa URL-osoitteena käytetään IP-osoitetta eikä isäntänimeä.

Lue vastauksia yleisiin kysymyksiin ›

Uusi julkaisu: Adobe Sign, kesäkuu 2018

Ensimmäinen ilmoitus: toukokuu 2018 Poistettu nykyisten luettelosta: heinäkuu 2018

Adobe Signin kesäkuun 2018 tuotejulkaisu valmistui 11. kesäkuuta.

Kesäkuun 2018 tuotejulkaisussa esitellään uusia ja parannettuja ominaisuuksia järjestelmänvalvojille ja loppukäyttäjille. Löydät julkistustiedot täältä.

Uusi SSL-varmenne

Ensimmäinen ilmoitus: huhtikuu 2018 Poistettu nykyisten luettelosta: heinäkuu 2018

Adobe Sign siirtyi käyttämään uutta SSL-varmennetta 2. toukokuuta 2018. Kryptografiakäytäntöihin tai -kaavaan perustuvaan julkiseen avaimeen ei tehdä muutoksia. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakastukeen.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Jos sinulla on Adobe Signissa mukautettuja integrointeja, joissa käytetään SOAP- tai REST-ohjelmointirajapintoja, ja jos näissä integroinneissa julkinen avain ”kiinnitetty”, toimenpiteitä ei tarvita.

Jos ”kiinnität” varmenteen tai määrität sen sallituksi jollakin muulla menetelmällä, löydät uudet Adobe Sign -varmenteet Adobe Signin järjestelmävaatimuksista. Uusi SSL-varmenne otettiin käyttöön 2. toukokuuta 2018.

Tärkeitä muutoksia IP-osoitealueissa

Ensimmäinen ilmoitus: huhtikuu 2018 Poistettu nykyisten luettelosta: heinäkuu 2018

Jos käytössäsi oleva verkko- tai palomuurimääritys sallii yksiselitteisesti Adobe Signin IP-osoitteet, päivitä verkkomääritysasetukset niin, että ne sisältävät uudet IP-osoitteet, jotta palvelun jatkuminen varmistuu.

Useimmat nykyiset IP-osoitteet pysyvät käytössä eikä niitä saa poistaa verkkokokoonpanosta.

Katso kattava luettelo IP-osoitealueista järjestelmävaatimuksista ›

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Jos sallit Adobe Signin IP-osoitteen joko ohjelmointirajapinnan takaisinsoitoissa tai palomuurissa, sinun on sallittava lisä-IP-osoitteet ohjelmointirajapinnan takaisinsoitoissa. Ilmoita tarvittaessa kolmansille osapuolille, jotka reitittävät takaisinsoittojasi.

Jos käytät Adobe Sign for Salesforce -integraatiota, järjestelmänvalvojien on erikseen sallittava lisä-IP-osoitteet Salesforce.com-tilillään (sivustot mukaan lukien).

LISÄÄ:

• 40.67.155.147/32
  • 40.67.154.249/32
  • 40.67.155.185/32
  • 40.67.155.112/32

Jos määrität lähtevän sähköpostin välityspalvelimien IP-alueet sallituiksi, lisää:

• 40.67.157.141/32
  • 40.67.154.24/32
  • 40.67.158.131/32

Integrointi: Adobe Sign for Dynamics, version 7 julkaisu

Ensimmäinen ilmoitus: kesäkuu 2018 Poistettu nykyisten luettelosta: heinäkuu 2018

Adobe Sign for Dynamics 365 CRM:n kesän 2018 tuotejulkaisu (v7) on tarkoitus tuoda markkinoille kesäkuun puolessavälissä.

Tämä julkaisu laajentaa integrointia Microsoft Dynamics 365 CRM:ään: se tuo käyttöön uudelleensuunnitellun käyttöliittymän, joka nopeuttaa siirtymistä, ja lisää asiakkaiden yhteystiedot LinkedInistä, jotta ”näet” aina, kenelle olet lähettämässä sisältöä.  Tämän lisäksi asiakkaat voivat nyt automatisoida Adobe Sign -prosessinsa kokonaan upottamalla Adobe Signin suoraan Microsoft Dynamics 365 CRM:n työnkulkuihin.

Päivitys on saatavana Adobe Signin Microsoft AppSource -versioon.  Tämän julkaisun ei odoteta aiheuttavan palveluihin muutoksia.

Integrointi: Adobe Sign for Salesforcen versioita 19.x käyttäviltä asiakkailta edellytetään toimenpiteitä

Ensimmäinen ilmoitus: kesäkuu 2018 Poistettu nykyisten luettelosta: heinäkuu 2018

Jos käytössäsi on Adobe Sign for Salesforcen versio 19.x, sinun on Salesforce.com-organisaatiostasi riippuen päivitettävä versioon 19.5.2 ennen 1. kesäkuuta 2018 tai 8. kesäkuuta 2018. Salesforcen kesän 2018 versio, jonka Salesforce ottaa asteittain käyttöön kesäkuussa, sisältää muutoksia, jotka vaikuttavat Adobe Sign for Salesforcen takautuvaan yhteensopivuuteen ja joidenkin sopimusten lähetysmahdollisuuksiin.

1. kesäkuuta 2018 alkaen asiakkaat, joilla on käytössään Adobe Sign for Salesforcen versio 19.x ja jotka päivittävät Salesforcen kesän 2018 versioon, eivät pysty lisäämään vastaanottajia ja lähettämään sopimuksia lähetyssivun Lightning-versiolla*.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Jos käytössäsi on v19.x, päivitä Adobe Sign for Salesforce v19.5.2:een, ennen kuin Salesforce päivittää organisaatiosi Salesforcen kesän 2018 versioon:

• Siirry AppExchange-kohtaan, valitse Hanki se nyt ja toimi ohjeiden mukaan.

Jos tarvitset päivittämisessä apua, perehdy Adobe Sign for Salesforcen (v19) päivitysoppaaseen.

Uusi SSL-varmenne

Ensimmäinen ilmoitus: huhtikuu 2018 Poistettu nykyisten luettelosta: heinäkuu 2018

Adobe Signissa siirrytään käyttämään uutta SSL-varmennetta 2. toukokuuta 2018. Kryptografiakäytäntöihin tai -kaavaan perustuvaan julkiseen avaimeen ei tehdä muutoksia. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakastukeen.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Jos sinulla on Adobe Signissa mukautettuja integrointeja, joissa käytetään SOAP- tai REST-ohjelmointirajapintoja, ja jos näissä integroinneissa julkinen avainon”kiinnitetty”, toimenpiteitä ei tarvita.

Jos ”kiinnität” varmenteen tai määrität sen sallituksi jollakin muulla menetelmällä, löydät uudet Adobe Sign -varmenteet Adobe Signin järjestelmävaatimuksista. Uusi SSL-varmenne otetaan käyttöön 2. toukokuuta 2018.

Adobe Signin maaliskuun julkaisu valmis

Ensimmäinen ilmoitus: tammikuu 2018 Poistettu nykyisten luettelosta: toukokuu 2018

Adobe Signin maaliskuun 2018 tuotejulkaisu valmistui klo 15. maaliskuuta 2018 klo12.00Tyynenmeren aikaa.

Lisätietoja on täydellisissä julkistustiedoissa.

Julkistustiedot ›

SAP SuccessFactors julkaistaan huhtikuussa.

Yhdysvaltain W-4-verolomakkeen vuoden 2017 versio poistetaan käytöstä 17. huhtikuuta 2018

Ensimmäinen ilmoitus: huhtikuu 2018 Poistettu nykyisten luettelosta: toukokuu 2018

Yhdysvaltain W-4-verolomakkeen vuoden 2017 version malli poistetaan Adobe Sign -kirjastosta 17. huhtikuuta 2018.

W-4-lomaketta Adobe Sign -kirjastosta ohjelmointirajapinnan kautta käyttävien asiakkaiden on päivitettävä dokumenttitunnuksensa vuoden 2018 versioon (katso alla).

Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä asiakasmenestyspäällikköön.

Yhdysvaltain W-4-verolomakkeen vuoden 2018 versio on saatavana

Ensimmäinen ilmoitus: maaliskuu 2018 Poistettu nykyisten luettelosta: toukokuu 2018

IRS W-4 -lomakkeen uusi malli lisättiin Adobe Signiin 13.3.2018. Sen nimi on W-4 2018 (Employee’s Withholding Allowance Certificate)

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Uudella W-4-lomakemallilla on uusilibraryDocumentId. Jos käytät olemassa olevan mallinlibraryDocumentIdsovelluksissasi, sinun on päivitettävä se.

EtsilibraryDocumentIdtililtä, joka sallii ohjelmointirajapinnat:

1    Kirjaudu tilin järjestelmänvalvojana.

2    Napsauta Tili-välilehdessä > Adobe Sign -ohjelmointirajapinta > Ohjelmointirajapinnan tiedot > napsauta linkkiä: REST, ohjelmointirajapintamenetelmien dokumentointi.

3    Napsauta GET /libraryDocuments -osassa OAUTH ACCESS-TOKENpainiketta

a. Ota library_read:self -alue käyttöön.

4    Napsauta Kokeile! -painiketta.

5    Etsi Response Body -kohdasta uusi W-4-lomakemalli (ei vuoden 2017 versio), jotta näet libraryDocumentId-arvon.

Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä asiakasmenestyspäällikköön.

find_librarydocid-March1

5    Etsi Response Body -kohdasta uusi W-4-lomakemalli (ei vuoden 2017 versio), jotta näet libraryDocumentId-arvon.

Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä asiakasmenestyspäällikköön.

Tietoturvailmoitus: TLS 1.0:n ja 1.1:n tuki päättyy 9. huhtikuuta 2018

Ensimmäinen ilmoitus: tammikuu 2017 Poistettu nykyisten luettelosta: toukokuu 2018

Adobe poistaa tuen TLS 1.0- ja 1.1-yhteyskäytännöiltä vuonna 2018 alan parhaiden SSL/TLS-tietoturvakäytäntöjen noudattamiseksi.

8. huhtikuuta alkaen vaaditaan SSL-kädenpuristusmenettelyä TLS 1.2, eikä vanhempia TLS 1.0- ja TLS 1.1 -yhteyskäytäntöjä enää hyväksytä. Asiakkaat, jotka eivät käytä TLS 1.2 -yhteyskäytäntöä, eivät voi muodostaa verkkoyhteyttä Adobe Sign -palveluun.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Asiakkaille, jotka käyttävät verkkoselaimia: Käytä tuettua selainta (ks. Järjestelmävaatimukset).

Asiakkaille, joiden sovelluksissa käytetään Adobe Sign -ohjelmointirajapintoja: TLS 1.2:n tuki voi riippua sovelluksesta, käytönaikaisista kirjastoista ja/tai käyttöjärjestelmästä. Eräissä tapauksissa TLS-tukea järjestetään käyttöjärjestelmäkirjastoista, toisissa tapauksissa sitä tarjoaa sovelluksen käytönaikainen kirjasto.

Asiakkaille, jotka käyttävät Adobe Sign for Dynamics v5.x:ää tai aiempaa versiota: päivitä versioon 6.0.

Käyttöjärjestelmän tuki TLS 1.2:lle edellyttää:

• Windows-palvelimella: käytä Windows Server 2008 R2:ta tai uudempaa
  • Windows-työpöydällä: käytä Windows 8:aa tai uudempaa
  • OS X:llä: käytä OS X 10.8:aa tai uudempaa

Sovelluskehyksen tuki TLS 1.2:lle:

• Javalla: käytä Java 8:aa tai uudempaa. Java 7:ää voidaan käyttää, mutta silloin sovelluksen täytyy yksiselitteisesti mahdollistaa TLSv1.2.
  • .NET: käytä .NET 4.6:ta tai myöhempää. .NET 4.5:tä voidaan käyttää, mutta tällöin TLSv1.2 tulee yksiselitteisesti ottaa käyttöön sovellusta varten. .NET tarvitsee Windowsin TLS 1.2 -tukea (ks. yllä).
  • OpenSSL:ää käyttävillä sovelluksilla: käytä OpenSSL 1.01:tä tai uudempia.

Tätä tuen päättymistä koskevat usein kysytyt kysymykset ›

Tietoja järjestelmävaatimuksista ›

Integrointi: Adobe Sign for Microsoft Dynamicsin versioiden 4 ja 5 käyttöikä loppuu

Ensimmäinen ilmoitus: helmikuu 2018 Poistettu nykyisten luettelosta: toukokuu 2018

Adobe Sign for Microsoft Dynamicsin versiot 4, 5 ja aiemmat (paikalliset ja online-versiot) on nyt poistettu käytöstä. Adobe Sign for Dynamicsin versio 6 ja myöhemmät tukevat Microsoft Dynamicsin On-Premise -versioita 2013, 2015 ja 365 sekä Dynamics CRM 365 Onlinea. Ota yhteyttä asiakasmenestyspäällikköön, jos sinulla on kysyttävää viimeisimpään versioon päivittämisestä.

Lue julkistustiedot ›

Hanki päivitysopas ›

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Päivitä Adobe Sign for Microsoft Dynamics välittömästi versioon 6. Tämä koskee sekä paikallista että online-versiota. Voit siirtää kaikki tiedot versiosta 4 ja aikaisemmista viimeisimpään versioon.

Integrointi: Adobe Sign for Microsoft Dynamicsin version 4 käyttöikä loppuu

Ensimmäinen ilmoitus: syyskuu 2016 Poistettu nykyisten luettelosta: toukokuu 2018

Adobe Sign for Microsoft Dynamicsin versio 4 ja sitä aikaisemmat versiot (On-Premise ja Online) on lakkautettu eivätkä ne enää toimi 30. marraskuuta 2017 alkaen. Adobe Sign for Dynamicsin versio 6 ja myöhemmät tukevat Microsoft Dynamicsin On-Premise -versioita 2013, 2015 ja 365 sekä Dynamics CRM 365 Onlinea. Ota yhteyttä asiakasmenestyspäällikköön, jos sinulla on kysyttävää viimeisimpään versioon päivittämisestä.

Lue julkistustiedot ›

Hanki päivitysopas ›

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Päivitä Adobe Sign for Microsoft Dynamics versioon 6 ennen marraskuuta 2017. Tämä koskee sekä Online- että On-Premises -versioita. Voit siirtää kaikki tiedot versiosta 4 ja aikaisemmista viimeisimpään versioon.

IRS-lomakkeen W-9 uusin malli saatavana 13. helmikuuta

Ensimmäinen ilmoitus: helmikuu 2018 Poistettu nykyisten luettelosta: huhtikuu 2018

IRS W-9 -lomakkeen uusi malli lisätään Adobe Signiin 13.2.2018. Sen nimi on W-9 (Request for Taxpayer Identification Number) ver. 11/17. Samalla nykyisen W-9-mallin nimeksi annetaan W-9 (Request for Taxpayer Identification Number) (legacy). Tämä nimenvaihto EI vaikuta työnkulkuihisi.

Jälkimmäinen malli, W-9 (Request for Taxpayer Identification Number) (legacy), poistetaan 13.3.2018 käytöstä. Toimi ennen 13.3.2018, jotta työnkulkuusi ei tule katkoksia.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Uudella W-9-lomakemallilla on uusi libraryDocumentId-tunniste. Jos käytät olemassa olevan mallin libraryDocumentId-tunnistetta sovelluksissasi, sinun on päivitettävä se.

Etsi libraryDocumentId tilissä, joka sallii ohjelmointirajapinnat:

1. Kirjaudu tilin järjestelmänvalvojana
  2. Napsauta Tili-välilehdessä > Adobe Sign -ohjelmointirajapinta > Ohjelmointirajapinnan tiedot > napsauta linkkiä: REST, ohjelmointirajapintamenetelmien dokumentointi
  3. Napsauta GET /libraryDocuments -osassa OAUTH ACCESS-TOKEN -painiketta.
    1. Ota library_read:self -alue käyttöön.
  4. Napsauta Kokeile! -painiketta.
  5. Etsi Response Body -kohdasta uusi W-9-lomakemalli (ei vanha versio), jotta näet libraryDocumentId-arvon.

Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä asiakasmenestyspäällikköön.

Integrointi: Adobe Sign for Microsoft SharePointin version 3 ja aikaisempien käyttöikä loppuu

Ensimmäinen ilmoitus: lokakuu 2017 Poistettu nykyisten luettelosta: huhtikuu 2018

Adobe Sign for Microsoft SharePoint v3 ja näitä vanhemmat versiot (paikalliset ja online-versiot) eivät enää toimi 31.3.2017 jälkeen. Adobe Sign for SharePointin versio 4 ja uudemmat tukevat Microsoft SharePointin On-Premise -versioita 2013 ja 2016 sekä SharePoint Onlinea.

Tarvittava toimenpide:

Päivitä välittömästi Adobe Sign for SharePointin versioon 4. Ota yhteyttä asiakasmenestyspäällikköön, jos sinulla on kysyttävää viimeisimpään versioon päivittämisestä.

Hanki päivitysopas ›

Integrointi: Tärkeä päivitys Adobe Sign for Salesforcen versiolle 18

Ensimmäinen ilmoitus: toukokuu 2017 Poistettu nykyisten luettelosta: maaliskuu 2018

Salesforce toimeenpanee seuraavassa julkaisussa uuden Lightning-komponenteille tarkoitetun tietoturvamallin nimeltä LockerService. Jos käytät Adobe Sign for Salesforcen versiota 18, sinun on päivitettävä koontiversioon 18.27 tai sitä uudempaan, jotta kaikki Salesforce Lightning -komponentit toimivat tarkoitetulla tavalla.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Jos käytät Adobe Sign for Salesforcen versiota 18, sinun on päivitettävä koontiversioon 18.27 tai sitä uudempaan.

Lisätietoja Salesforce LockerServicestä ›

Hanki uusin paketti AppExchangesta ›

Integrointi: Tuki Adobe Signin integroinnille Salesforce-versioon 15 on loppunut

Ensimmäinen ilmoitus: huhtikuu 2017 Poistettu nykyisten luettelosta: maaliskuu 2018

Adobe Sign for Salesforcen version 15 tuotepäivitykset, tietoturvapäivitykset ja tekninen tuki lakkautettiin 15. joulukuuta 2017

Versio 19 on nyt saatavana Salesforce AppExchangesta.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Päivitä Salesforce-integrointimme viimeisimpään versioon, niin saat vastakin viimeisimmät ominaisuudet, tietoturvapäivitykset ja teknisen tuen.

Hanki päivitysopas ›

TÄRKEÄÄ

Tarkista tarvittavat Salesforce-käyttöoikeusasetukset Version 19 uudet ominaisuudet -osasta, ennen kuin aloitat päivityksen versioon 19:

https://helpx.adobe.com/fi/sign/help/adobe_sign_for_salesforce_upgrade_guide.html

Adobe Sign -mallit vuoden 2017 IRS -lomakkeelle I-9 ovat nyt saatavana.

Ensimmäinen ilmoitus: marraskuu 2017 Poistettu nykyisten luettelosta: helmikuu 2018

24. lokakuuta Adobe Signiin lisättiin uusi malli uusittua IRS I-9 -lomaketta varten. Se on otsikoitu I-9 (Employment Eligibility Verification) versio 07/17/17 N.

Samanaikaisesti aiempi malli I-9 2017 (Employment Eligibility Verification) sai uuden nimen I-9 (Employment Eligibility Verification) versio 07/17/17 N (perinteinen).

Tämä nimenvaihto EI vaikuta työnkulkuusi.

1. joulukuuta 2017 jälkimmäinen malli, I-9 (Employment Eligibility Verification) versio 07/17/17 N (perinteinen), kuitenkin poistettiin käytöstä.

Jos käytät sovelluksessasi vanhan mallin libraryDocumentId-tunnistetta, sinun on päivitettävä malli käyttämään uutta libraryDocumentId-arvoa.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Uudella I-9-lomakemallilla on uusi libraryDocumentId-tunniste. Jos käytät olemassa olevan mallin libraryDocumentId-tunnistetta sovelluksissasi, sinun on päivitettävä se.

Etsi libraryDocumentId tilissä, joka sallii ohjelmointirajapinnat:

1. Kirjaudu tilin järjestelmänvalvojana
  2. Napsauta Tili-välilehdessä > Adobe Sign -ohjelmointirajapinta > Ohjelmointirajapinnan tiedot > napsauta linkkiä: REST, ohjelmointirajapintamenetelmien dokumentointi
  3. Napsauta GET /libraryDocuments -osassa OAUTH ACCESS-TOKEN -painiketta.
    1. Ota library_read:self -alue käyttöön.
  4. Napsauta Kokeile! -painiketta.
  5. Etsi Response Body -osasta päivitetty I-9-lomakemalli (I-9 (Employment Eligibility Verification) versio 07/17/17 N), jotta näet libraryDocumentId-arvon.

Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä asiakasmenestyspäällikköön.

Tärkeitä muutoksia IP-osoitealueissa

Ensimmäinen ilmoitus: kesäkuu 2017 Poistettu nykyisten luettelosta: helmikuu 2018

Jos käytössäsi oleva verkko- tai palomuurimääritys sallii yksiselitteisesti Adobe Signin IP-osoitteet, päivitä verkkomääritysasetukset niin, että ne sisältävät uudet IP-osoitteet, jotta palvelun jatkuminen varmistuu.

Useimmat jo käytössä olevista IP-osoitteesta pysyvät toiminnassa, eikä sinun tarvitse eikä pidä poistaa niitä verkkomäärityksestäsi; kuitenkin kaksi vanhentunutta Pohjois-Amerikan IP-osoitealuetta on syytä poistaa.

Katso kattava luettelo IP-osoitealueista järjestelmävaatimuksista ›

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Jos sallit Adobe Signin IP-osoitteen joko ohjelmointirajapinnan takaisinsoitoissa tai palomuurissa, sinun on sallittava lisä-IP-osoitteet ohjelmointirajapinnan takaisinsoitoissa. Ilmoita tarvittaessa kolmansille osapuolille, jotka reitittävät takaisinsoittojasi.

Jos käytät Adobe Sign for Salesforce -integraatiota, järjestelmänvalvojien on erikseen sallittava lisä-IP-osoitteet Salesforce.com-tilillään.

LISÄÄ:

Intia:

13.126.23.0/27

POISTA:

Pohjois-Amerikka:

166.78.79.112/28

207.97.227.112/28

Integrointi: Tärkeä päivitys Adobe Sign for NetSuitelle

Ensimmäinen ilmoitus: toukokuu 2017 Poistettu nykyisten luettelosta: helmikuu 2018

Oracle päivitti hiljattain NetSuite 17.0:aan. Päivitys aiheutti Adobe Sign for NetSuitessa ongelman, jonka vuoksi sopimusvälilehteä ei eräillä rooleilla välttämättä näy. Päivittämällä Adobe Sign for NetSuite -versioon 4.0.1 varmistat, että järjestelmänvalvojan sopimustietueeseen merkitsemät roolit mahdollistavat sopimusvälilehden näkemisen.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Kirjaudu sovellukseen ja päivitä Adobe Sign for NetSuite versioon 4.0.1 sen varmistamiseksi, että käyttäjät voivat nähdä Adobe Signin sopimusvälilehden.

Uusi julkaisu: Adobe Signin syyskuun 2017 julkaisu

Ensimmäinen ilmoitus: syyskuu 2017 Poistettu nykyisten luettelosta: marraskuu 2017

Adobe Signin syyskuun 2017 tuotejulkaisu on nyt valmis. Tähän julkaisuun sisältyy uusia ja parannettuja ominaisuuksia sekä järjestelmänvalvojille että loppukäyttäjille, kuten:

• Tukea eIDAS:n mukaisille aikaleimoille, jotka on sertifioitu EU:n luottamusluettelossa (EUTL)
  • Tukea uusille määritettäville aikaleimapalveluille, jos yrityksesi käyttää jo LTV-aikaleimantarjoajaa
  • Laajempaa tukea Cloud Signature Consortium -yhteenliittymälle, uudet yhteistyökumppanit julistetaan
  • Tukea Aadhaar-identiteetinmukaisuudelle ja uusi palvelinkeskus Intiassa (IN1)
  • Värikoodatut lomakekentät ja uusi lomakekenttien fonttituki parantaa sisällöntuotto- ja käyttökokemusta
  • Lomakekentän tunnistus tuodaan laajemmin käyttöön
  • Vaihda lennosta vastaanottajia tai lisää uusia

Laajempaa tukea Microsoft-tuotteille uudella tai parannetulla integroinnilla seuraaville sovelluksille:

• Office 365 – Outlook, Word ja PPT
  • Dynamics CRM v6
  • Teams
  • Flow

Lue julkistustiedot ›

Tietoturva: Tuki on loppunut Windows Vista SP2:lle ja Internet Explorer 9:lle ja 10:lle.

Ensimmäinen ilmoitus: maaliskuu 2017 Poistettu nykyisten luettelosta: marraskuu 2017

Adobe Sign lopetti tuen Windows Vista SP2:lle ja Internet Explorer 9:lle ja 10:lle 17. maaliskuuta 2017. Asiakkaat, jotka jatkavat näiden selainten käyttöä, eivät voi hyödyntää uusia ominaisuuksia, eikä heille voi taata käyttöoikeutta Adobe Signiin tulevaisuudessa.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Päivitä vanhat laitteistot uusiin käyttöjärjestelmiin, kuten Windows 7:ään, 8:aan tai 10:een sekä yhteen Adobe Signin järjestelmävaatimuksissa luetteloiduista, tuetuista selaimista sen varmistamiseksi, että Adobe Signin uudet ominaisuudet jatkavat toimintaansa aiotulla tavalla.

Tietoja järjestelmävaatimuksista ›

Adobe Signin toukokuun julkaisu on nyt valmis

Ensimmäinen ilmoitus: huhtikuu 2017 Poistettu nykyisten luettelosta: heinäkuu 2017

Adobe Signin toukokuun julkaisu on nyt valmis. Tähän julkaisuun sisältyy uusia ja parannettuja ominaisuuksia sekä järjestelmänvalvojille että loppukäyttäjille. Tämän julkaisun myötä klassiset lähetys- ja sisällöntuottokäyttöliittymät on poistettu käytöstä, ja uudesta käyttöliittymästä tulee standardi koko Adobe Signissa. Käyttöliittymän muutos näkyy myös lähetyssivun sisältävissä ohjelmointirajapintaintegroinneissa. Uuteen lähettämiskokemukseen sisältyvät kaikki klassisen lähettämiskokemuksen toiminnallisuudet, paitsi faksiallekirjoittamisen työnkulku, jonka tilalle on otettu uusi skannaus- ja latausperustainen käsinkirjoitetun allekirjoituksen työnkulku. Uuteen lähetys- ja sisällöntuottokokemukseenkin kuuluu uusia ominaisuuksia, kuten yksityisviestit, uudet vastaanottajaroolit ja muutakin.

Nyt uusilla sopimuksilla on päivitetyt ulkoasuasetukset määritetyille tekstikentille. Aikaisempien Helvetica-, Times- ja Courier-valintojen tilalle on otettu niiden Adobe-fonttivastineet Adobe Source Sans Pro, Source Code Pro ja Source Serif Pro.

Kaikkia tämän julkaisun ominaisuuksia ei otettu käyttöön välittömästi. Osa ominaisuuksista aktivoidaan vasta kesäkuussa. Lisää saat tietää lukemalla julkistustiedot.

Julkistustiedot ›

Lisätietoja upotetun Lähetä-sivun muutoksista ›

Lisätietoja käsinkirjoitetun allekirjoituksen muutoksista ›

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Mitään toimenpiteitä ei tarvita.

Uusi SSL-sertifikaatti ja sertifioiva viranomainen

Ensimmäinen ilmoitus: kesäkuu 2017 Poistettu nykyisten luettelosta: heinäkuu 2017

Adobe Sign siirtyy uuteen SSL-sertifikaattiin ja uudelle sertifioivalle viranomaiselle (CA)

22. heinäkuuta 2017. Kryptografiakäytäntöihin tai -kaavaan perustuvaan julkiseen avaimeen ei tehdä muutoksia. Juuri- ja välitason CA muuttuu tämän päivityksen yhteydessä. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakastukeen.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Jos sinulla on mukautettuja Adobe Sign -integrointeja, joissa käytetään joko SOAP- tai REST-ohjelmointirajapintoja, ja jos nämä integroinnit ovat 'naulanneet kiinni' olemassa olevan julkisen avaimen, erillisiä toimenpiteitä ei tarvita.

Jos 'kiinnität' tai määrität sallituksi sertifikaatin muita menetelmiä käyttäen, löydät uudet Adobe Sign- ja CA-sertifikaatit Adobe Signin järjestelmävaatimuksista. Uusi SSL-sertifikaatti ja sertifioiva viranomainen aktivoituvat 22. heinäkuuta 2017.

Tietoja järjestelmävaatimuksista ›

Ohjelmointirajapinta: Uusi asetus, jolla mukautetaan URL-osoitteen raukeamisen synnyttämä virhekoodi

Ensimmäinen ilmoitus: toukokuu 2017 Poistettu nykyisten luettelosta: heinäkuu 2017

Tällä hetkellä HTTP-virhekoodi, joka palautetaan URL-osoitteen raukeamisen yhteydessä, on 404 (sivua ei löydy), mutta tämä ei vastaa HTTP-standardeja. Nämä URL-osoitteet voidaan luoda REST-ohjelmointirajapinnan kutsuilla, kuten GET/agreements/{agrID}/combinedDocument/url. Soveliaampi HTTP-virhekoodi on 410 (puuttuu). Toukokuun julkaisun yhteydessä HTTP-oletusvirhekoodiksi vaihdettiin 410. Saatavana on uusi asetus, joka mahdollistaa muokatun HTTP-tilakoodin (404, 410 jne.) lähettämisen tässä virhetilanteessa.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Jos sovelluksesi odottavat rauenneen URL-osoitteen aiheuttavan virheen 404, sinun tarvitsee vain pyytää tämän arvon asetuksen vaihtamista 404:ksi. Pyydä apua asiakastuesta.

Ominaisuuksien poistuminen käytöstä: faksiallekirjoituksen työnkulku

Ensimmäinen ilmoitus: toukokuu 2017 Poistettu nykyisten luettelosta: heinäkuu 2017

Toukokuun 2017 julkaisun myötä uudesta lähettämiskokemuksesta tuli vakiomenettely, jolloin faksiallekirjoittamisen työnkulku poistui käytöstä ja vaihtui uuteen skannaus- ja latausperustaiseen käsinkirjoitetun allekirjoituksen työnkulkuun. Nykyaikainen skannaus- ja latausominaisuus varmistaa paremman tarkkuuden ja seurattavuuden ja johtaa parempaan luettavuuteen. Myös ohjelmointirajapintaa käyttävät asiakkaat siirrettiin käyttämään uutta käsinkirjoitetun allekirjoituksen työnkulkua.

Klassinen faksiallekirjoitukseen perustuva lähetyskokemus on vielä saatavana rajoitetun ajan; se poistuu kuitenkin käytöstä lokakuun 31. päivänä 2017 Verkkosovelluksen käyttäjät, jotka haluavat jatkaa faksiallekirjoitustyönkulun käyttöä, voivat tehdä niin palaamalla lähetysasetuksia käyttäen perinteistä Lähetä-sivua käyttämään. Ohjelmointirajapinnan käyttäjien on otettava yhteyttä asiakasmenestyspäällikköön, jos he haluavat jatkaa faksiallekirjoitustyönkulun käyttöä.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Tarkista uusi käsinkirjoitetun allekirjoituksen työnkulkudokumentaatio ja ilmoita loppukäyttäjille tehdyistä muutoksista. Sinun on ehkä myös päivitettävä loppukäyttäjien ja asiakkaiden dokumentaatio käsinkirjoitettujen allekirjoitusten työnkuluille.

Tietoja uudesta käsinkirjoitettujen allekirjoitusten työnkulusta ›

Mobiilikäyttö: Google ID:n ja Google Appsin kirjautumismahdollisuus poistuu Adobe Signin mobiilisovelluksesta

Ensimmäinen ilmoitus: maaliskuu 2017 Poistettu nykyisten luettelosta: kesäkuu 2017

Tietoturvan ja käytettävyyden parantamiseksi Google on poistanut käytöstä Googlelle upotettujen selainten kautta suunnatut OAuth-todennuspyynnöt, joita omissa mobiilisovelluksissa kutsutaan verkkonäkymiksi. Tästä syystä Google- ja Google Apps -kirjautumisvaihtoehdot on poistettu Adobe Signin mobiilisovelluksesta toukokuun julkaisun yhteydessä.

Adobe Signin käyttäjät voivat yhä kirjautua sisään Google-tunnuksillaan tavanomaisella tavalla (sähköpostilla ja salasanalla). Ainoa ero on, että Google- ja Google Apps -valinnat poistuvat kirjautumissivulta. Jos sinulla on ongelmia kirjautua tavanomaiseen tapaan Google-tunnuksilla, vaihda salasanaa ja yritä uudestaan.

Lue Googlen blogia ›

Suunnitellut huoltotyöt ja niihin liittyvä käyttökatko Pohjois-Amerikassa (NA1)

Ensimmäinen ilmoitus: tammikuu 2017 Poistettu nykyisten luettelosta: huhtikuu 2017

Adobe Signin Pohjois-Amerikan (NA1) palvelinkeskuksessa suoritetaan suunniteltuja huoltotöitä, joiden odotettu käyttökatko on:

Lauantaista 8. huhtikuuta 2017 klo 17.00 PDT alkaen 8. huhtikuuta klo 23.00 PDT asti

Tämän ei odoteta vaikuttavan muiden palvelinkeskustemme asiakkaisiin.

Suunniteltu huoltotyö on välttämätön Pohjois-Amerikan palvelinkeskuksemme toimintojen laajentamiseksi. Palvelu ei ole NA1-alueella käytettävissä huoltoikkunan aikana.

Voit tarkistaa tilisi palvelinkeskuksen kirjautumalla Adobe Signiin ja katsomalla URL-osoitteessa olevan lyhenteen (NA1, NA2 jne.). Ota yhteyttä asiakasmenestyspäällikköön, jos sinulla on kysyttävää.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

• Jos käytät Adobe Sign for Salesforce -integrointia: Salesforce-integroinnin järjestelmänvalvojien on erikseen sallittava Salesforce.com-tilinsä lisä-IP-osoitealueet integroinnin toiminnan varmistamiseksi myös huhtikuun 7. päivän 2017 jälkeen. Tietoja osoitteiden sallimisesta Salesforcessa ›
  • Jos sallit Adobe Signin IP-osoitteen joko ohjelmointirajapinnan takaisinsoitoissa tai palomuurissa, Adobe Sign -järjestelmänvalvojien on sallittava lisä-IP-osoitteet ohjelmointirajapinnan takaisinsoitoissa. Ilmoita tarvittaessa kolmansille osapuolille, jotka reitittävät takaisinsoittojasi. Ellei uusia IP-osoitealueita lisätä, takaisinsoittoja ei päästetä palomuurisi läpi. IP-osoitealueet ja suunnitellut huoltokatkot, usein kysytyt kysymykset ›

Integrointi: Tuki Adobe Signin integroinnille Salesforce-versioon 14 on loppunut

Ensimmäinen ilmoitus: syyskuu 2016 Poistettu nykyisten luettelosta: helmikuu 2017

Adobe Sign for Salesforcen version 14 tuotepäivitykset, tietoturvapäivitykset ja tekninen tuki lakkautettiin 15. joulukuuta 2016. Versio 18 on nyt saatavana.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Päivitä Salesforce-integrointimme viimeisimpään versioon. Tukea vaille jätettyjä versioita käyttävien asiakkaiden on päivitettävä ajankohtaiseen versioon, jos he haluavat edelleen saada teknistä tukea.

Hanki päivitysopas ›

Ohjelmointirajapinta: OAuth-sovellustuki SOAP-ohjelmointirajapinnalle poistuu käytöstä

Ensimmäinen ilmoitus: marraskuu 2016 Poistettu nykyisten luettelosta: helmikuu 2017

Joulukuun ylläpitojulkaisun myötä uudet OAuth-sovellukset saavat käyttää vain REST-ohjelmointirajapintaa. Olemassa olevat OAuth-sovellukset ja integrointiavaimet saavat toistaiseksi käyttää SOAP-ohjelmointirajapintaa.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Käytä REST-ohjelmointirajapintaa, kun kehittelet uutta sovellusta. Katso lisätietoja Kehittäjäkeskuksesta.

Ohjelmointirajapinta ja verkkosovellus: salasanan kompleksisuusvaatimukset muuttuvat vuonna 2017.

Ensimmäinen ilmoitus: marraskuu 2016 Poistettu nykyisten luettelosta: helmikuu 2017

Adobe Sign muuttaa salasanan kompleksisuusvaatimuksia tietoturvan parantamiseksi. Vuoden 2017 alussa verkkosovellusta käyttäviä asiakkaita kehotetaan päivittämään salasanansa 90 päivän kuluessa. Asiakkaat, jotka kirjautuvat tai palvelevat käyttäjiä olemassa olevien REST- tai SOAP-ohjelmointirajapintojen kautta, saavat aikaa vuoden 2018 puoleenväliin päivittääkseen sovelluksensa Adobe Signin salasanaturvallisuusvaatimusten mukaisiksi. Ohjelmointirajapintojen käyttäjät saavat tietoja uusiin vaatimuksiin siirtymisestä vuoden 2017 alussa.

Uudet salasanavaatimukset:
• Vähintään 8 merkkiä, enintään 100 merkkiä
• Ainakin yksi iso kirjain
• Ainakin yksi pieni kirjain
• Ainakin yksi numero
• Ainakin yksi erikoismerkki (välimerkki), välilyöntiä ei hyväksytä
• Kirjainkoosta riippumatta käyttäjänimeä, etunimeä ja sukunimeä ei hyväksytä
• Uutta salasanaa ei hyväksytä, jos sitä on käytetty aikaisemmin

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Vuoden 2017 alussa verkkosovelluksen käyttäjien tulee vaadittaessa vaihtaa salasana. Asiakkaat, jotka palvelevat käyttäjiä ohjelmointirajapinnan kautta, saavat aikaa heinäkuuhun 2018 asti sovellusten päivittämiseen uusien vaatimusten mukaisiksi REST-ohjelmointirajapintaa käyttämällä.

Ohjelmointirajapinta ja verkkosovellus: tuki on lopetettu vanhemmalle tekstitägien syntaksille

Ensimmäinen ilmoitus: kesäkuu 2016 Poistettu nykyisten luettelosta: helmikuu 2017

Version 1.0 tekstitägien tuki on lopetettu. Järjestelmä ottaa yhä huomioon version 1.0 tägit, mutta tälle syntaksille ei hyväksytä virheitä eikä parannuspyyntöjä.

TARVITTAVA TOIMENPIDE
Varmista, että käytät version 2.0 tekstitägisyntaksia luodessasi uusia asiakirjamalleja. Tarkista sovellukset ja olemassa olevat mallit, jotka saattavat sisältää vanhoja tekstitägejä, ja päivitä ne uuden 2.0-tekstitägisyntaksin mukaisiksi. Katso yksityiskohdat Reference Guide -oppaasta Lomakkeiden luominen tekstitägeillä.

Lue tekstitägien Reference Guide -opas ›

Tekninen päivitys: tammikuu 2017 (etukäteisilmoitus)

Ensimmäinen ilmoitus: kesäkuu 2016 Poistettu nykyisten luettelosta: helmikuu 2017

Adobe Sign -mallit vuoden 2017 IRS-lomakkeille I-9 ja W-4 ovat nyt saatavana. Mallit I-9 (Employment Eligibility Verification 2016) ja W-4 2016 (IRS Employees Withholding Allowance) poistuvat saatavilta klo 12.00 Tyynenmeren aikaa tammikuun 20. päivänä 2017.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

Vuoden 2017 IRS-lomakemalleilla on uudet asiakirjatunnisteet. Jos käytät olemassa asiakirjatunnistetta sovelluksissasi, sinun on päivitettävä asiakirjatunnisteet.

Etsi LibraryDocumentID tilissä, joka sallii ohjelmointirajapinnat:

1. Kirjaudu sisään Adobe Sign -tilin järjestelmänvalvojana
  2. Integrointiavaimen luonti
  3. Siirry Tili-välilehti > Adobe Sign -ohjelmointirajapinta > Ohjelmointirajapinnan tiedot > napsauta linkkiä: REST, ohjelmointirajapintamenetelmien dokumentointi
  4. Vieritä näyttöä alaspäin osioon Resurssit ja toiminnot
  5. Napsauta /libraryDocuments -rivissä Näytä/Piilota-linkkiä, niin saat menetelmät näkyviin
  6. Napsauta ensimmäistä GET -painiketta /libraryDocuments-valinnan vieressä
  7. Lisää integrointiavaimesi 'Käyttöoikeustietue'-kenttään
  8. Napsauta Kokeile! -painiketta.
  9. Etsi vuoden 2017 I-9- ja W-4-lomakkeet, niin saat nähdä LibraryDocumentID-arvot

Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä asiakasmenestyspäällikköön.

Tekniset ilmoitukset 2015-2016