Vanlige spørsmål om prøveversjonen av Adobe Acrobat Sign

Adobe Acrobat Sign tilbyr for øyeblikket to prøveversjoner:

• Acrobat Pro med avansert e-signatur – en sjudagers prøveversjon for enkeltbruker med et fullstendig utvalg av Acrobat Pro-funksjoner i kombinasjon med enda kraftigere e-signaturverktøy for bl.a. publisering av skjemaer som kan signeres elektronisk på nettet, mottak av betalinger med mer.
  • Adobe Acrobat Sign enterprise – En 30-dagers prøveversjon for ubegrenset antall brukere med alle Enterprise-funksjonene for opprettelse av gjenbrukbare maler, nettskjemaer, egendefinerte arbeidsflyter og integreringer.

Prøveversjonene av Acrobat Sign for enkeltbruker og Enterprise begrenser antallet transaksjoner eller deltakere per minutt, time og dag.

Enkeltbruker- og Enterprise-prøveversjonene av Acrobat Sign inkluderer alle funksjonene som er tilgjengelige i de respektive betalte versjonene, med noen få unntak:

• Prøveperioden for virksomheten har ingen grense for hvor mange brukere du kan legge til.
  • Enterprise-prøveperiode begrenser antall transaksjoner (også kjent som avtaler sendt til signering) til 200 i løpet av den 30 dager lange prøveperioden.

Du finner en komplett liste over funksjoner som er inkludert, på siden med abonnementer og priser.

Nei.

Hvis du er en Acrobat Sign-betalingskunde, kan du ikke bruke samme Adobe ID og nedgradere til en prøvekonto.

Acrobat Sign Enterprise-prøveversjonen støtter ubegrenset antall brukere, med kravet om at alle brukere som legges til aldri har hatt en Acrobat Sign-brukerkonto klargjort for dem tidligere.

Enterprise-prøveversjoner av Acrobat Sign har tilgang til innholdet etter at prøveperioden utløper. Etter en viss tid vil kontoen bli utilgjengelig til prøveperioden er konvertert til et betalt Acrobat Sign-abonnement.

Du varsles før den utløpte prøveperioden blir utilgjengelig.

Plan- og prisinformasjon for enkeltbrukerkontoer samt andre tilgjengelige Acrobat Sign-planer er tilgjengelig her.

Acrobat Sign Enterprise-priser vil bli kommunisert til deg av en av våre salgsrepresentanter.

Ja.

Acrobat Sign-prøveadministratorer er kvalifisert for chat-assistert teknisk støtte fra Adobe Admin Console.

Besøk Opplæring og støtte for Adobe Acrobat Sign på nettet for å få gratis tilgang til veiledninger, opplæringsmateriale og fellesskapsforumer på nettet.

Alle betalte Acrobat Sign-planer har tilgang til kundestøtte via telefon og chat.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet