Tilien jakamistoiminto on käytettävissä Team-, Business- ja Enterprise-palvelutasoilla.

Käyttäjien välisen tilien jaon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Tilien jaon avulla voidaan tarkastella toisen Document Cloudissa Adobe Signia käyttävän käyttäjän sopimuksia. Dokumentteihin oikeudet saanut käyttäjä näkee kaikki jakajan lähettämät ja allekirjoittamat sopimukset oman tilinsä Hallinnoi-välilehdessä.

Tämä on yksisuuntainen suhde, joka antaa vain luku -oikeudet kyseisiin dokumentteihin. Tilien jakaminen on hyvä ratkaisu esimiehille tai järjestelmänvalvojille, jotka haluavat seurata yksittäisten käyttäjien toimia.

Huomautus:

Koska jaettuihin dokumentteihin myönnetään vain luku -oikeudet, jaettuihin dokumentteihin oikeudet saanut käyttäjä ei millään tavalla voi muokata tapahtumaa. Sopimusta voi muuttaa (sen voi allekirjoittaa, hyväksyä, delegoida tai peruuttaa) vain sen lähettäjä.

Pikaopas

1. Siirry Tili-sivulle tai vie hiiren osoitin näytön oikeassa yläkulmassa olevan nimen päälle ja valitse Oma profiilini.
  2. Tee jokin seuraavista:
    1. Jaa tilisi: valitse Jaa tilini, jos haluat jakaa tilisi toisen käyttäjän kanssa. Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa plusmerkkiä ja anna sitten sen käyttäjän sähköpostiosoite, jonka kanssa haluat jakaa dokumentit. Valitse Tallenna.
    2. Näytä toinen tili: valitse Näytä muita tilejä, jos haluat pyytää, että joku jakaa tilinsä kanssasi. Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa plusmerkkiä ja anna sitten sen käyttäjän sähköpostiosoite, jonka haluat jakavan tilinsä kanssasi. Valitse Tallenna.
    3. Hyväksy jakopyyntö: napsauta pyynnön Hyväksy-linkkiä Jaa tilini -kohdassa.
    4. Lähetä jakopyyntö uudelleen: napsauta pyynnön Lähetä uudelleen -linkkiä Näytä muita tilejä -kohdassa.
    5. Peruuta jako: napsauta jaon Peruuta-linkkiä Näytä muita tilejä- tai Jaa tilini -kohdassa.

Vaiheittaiset ohjeet

Voit muuttaa jakamisasetuksia viemällä hiiren osoittimen oikeaan yläkulmaan ja napsauttamalla Oma profiilini.

Nav to PErsonal Preferences

Näytä muita tilejä: pyydä jakoa

Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa plusmerkkiä. Anna sen käyttäjän sähköpostiosoite, jonka tiliä haluat tarkastella, ja valitse Tallenna. Hän saa sähköpostiviestin, ja pyyntö ilmestyy hänen Jaa tilini -osaansa.

View Accounts

Ponnahdusikkuna pyytää sinua kirjoittamaan sen käyttäjän sähköpostiosoitteen, jota haluat tarkastella.

• Kirjoita sähköpostiosoite.
  • Valitse Tallenna.
Save Request to View

Sähköpostiosoitteeseen lähetetään jakamispyyntö.

Pyynnön tilaksi merkitään VIREILLÄ, kunnes henkilö hyväksyy jakamispyynnön.

Pending Request to View

Kun henkilö hyväksyy pyynnön, VIREILLÄ-merkintä poistuu.

Accepted Request to View

Jaettu sisältö näkyy Hallinta-sivulla.

Jaetun sisällön jakaja ilmenee vaaleanharmaasta kuvauksesta sopimuksen nimen alla.

Shared doc on Manage page

Jaa tilini: jaa tilisi toisen käyttäjän kanssa

Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa plusmerkkiä. Anna sen käyttäjän sähköpostiosoite, jonka kanssa haluat jakaa tilisi, ja valitse Tallenna. Hän saa sähköpostiviestin, ja pyyntö ilmestyy hänen Näytä muita tilejä -osaansa.

Share my account

Ponnahdusikkuna pyytää sinua kirjoittamaan sen käyttäjän sähköpostiosoitteen, jolle haluat jakaa tilisi sisältöä.

• Kirjoita sähköpostiosoite.
  • Valitse Tallenna
Save Request to Share

Sähköpostiosoitteeseen lähetetään ilmoitus siitä, että haluat jakaa sisältöä.

Pyynnön tilaksi merkitään VIREILLÄ, kunnes henkilö hyväksyy kutsun tarkastella tiliäsi.

Pending request to Share

Kun henkilö hyväksyy pyynnön, VIREILLÄ-merkintä poistuu.

Accepted Request to share

Jakopyynnön hyväksyminen

Kaikki vireillä olevat jaot näkyvät Näytä muita tilejä- ja Jaa tilini -osissa.

Jakopyynnön hyväksyminen:

• Siirry kohtaan Oma profiilisi > Henkilökohtaiset valinnat > Tarkastele toista tiliä || Jaa oma tili
  • Napsauta kerran valitaksesi jaon, jonka haluat hyväksyä.
    • Hyväksy-linkki tulee näkyviin.
  • Napsauta Hyväksy-linkkiä.
Accept a Share

Näytön yläreunaan tulee ilmoitus onnistumisesta.

Vireillä-merkintä poistuu ja jako astuu voimaan.

Successful Accept

Jakopyynnön hylkääminen

Kaikki vireillä olevat jaot näkyvät Näytä muita tilejä- ja Jaa tilini -osissa.

Tarkastelu- tai jakopyynnöstä kieltäytyminen:

• Siirry kohtaan Oma profiilisi > Henkilökohtaiset valinnat > Tarkastele toista tiliä || Jaa oma tili
  • Napsauta kerran valitaksesi jaon, jonka haluat hylätä.
    • Hylkää-linkki tulee näkyviin.
  • Napsauta Hylkää-linkkiä.
NAv to Decline

Näytön yläreunaan tulee ilmoitus onnistumisesta.

Vireillä oleva pyyntö poistetaan jakojen luettelosta.

Successful Decline

Jakopyynnön lähettäminen uudelleen

Kaikki vireillä olevat jaot näkyvät Näytä muita tilejä- ja Jaa tilini -osissa.

Tarkastelu- tai jakopyynnön sähköpostiviestin uudelleenlähettäminen:

• Siirry kohtaan Oma profiilisi > Henkilökohtaiset valinnat > Tarkastele toista tiliä || Jaa oma tili
  • Napsauta kerran sitä jakoa, jonka sähköpostiviestin haluat lähettää uudelleen.
    • Lähetä jakopyyntö uudelleen -linkki tulee näkyviin.
  • Napsauta Lähetä jakopyyntö uudelleen -linkkiä.
Resend Share Request

Näytön yläreunaan tulee ilmoitus onnistumisesta.

Resend Success

Jaon peruuttaminen

Kaikki aktiiviset jaot näkyvät Näytä muita tilejä- ja Jaa tilini -osissa. Kumpikin osapuoli voi peruuttaa minkä tahansa kyseisistä jaoista.

Tilin jakamisen peruuttaminen:

• Siirry kohtaan Oma profiilisi > Henkilökohtaiset valinnat > Tarkastele toista tiliä || Jaa oma tili
  • Napsauta kerran valitaksesi jaon, jonka haluat peruuttaa.
    • Peruuta jako -linkki tulee näkyviin.
  • Napsauta Peruuta jako -linkkiä.
NAv to Cancel Share

Näytön yläreunaan tulee ilmoitus onnistumisesta ja jako poistetaan luettelosta.

Cancel Success