Näytä tapahtuman historia

Kun tapahtuma on lähetetty, voit tarkistaa sopimushistoriasta toiminnot ja niiden ajankohdat. Nämä tiedot päivitetään jokaisen uuden tapahtuman yhteydessä, ja tiedoissa näkyvät kunkin tapahtuman tarkemmat tiedot.

Pikaopas:

1. Siirry Hallinta-sivulle
  2. Valitse luettelossa oleva tapahtuma napsauttamalla sitä
  3. Valitse sivun oikeassa reunassa oleva Historia-välilehti
  4. Napsauta historiasisällön oikeassa yläkulmassa olevaa Auditointiraportti-linkkiä.

Vaihekohtaiset ohjeet:

1. Siirry Hallinta-sivulle

Napsauta sopimusta

Valitse sivun oikeassa alakulmassa oleva Historia-välilehti

NAv to Audit Trail
  2. Tapahtuman tapahtumahistoria näkyy tietoikkunassa.

Avaa lisätietoja, kuten tapahtumien IP-osoitteet, sisältävä PDF valitsemalla Auditointiraportti-linkki.

Jos sopimuksessa on lomakekenttä, Vie tiedot -linkki lataa lomaketiedot .csv-tiedostoon.

history2