Alla oleva artikkeli sisältää uuden sivumuodon ohjeet.
Tarkistele samaa prosessia perinteiselle sivuasettelulle napsauttamalla tätä.

Lähetä Mega Sign käyttämällä .CSV-tiedostoa vastaanottajien ja heidän tietojensa tuontiin

Voit käyttää CSV-tiedostoa vastaanottajiesi sähköpostiosoitteiden tuomiseen ja yhdistää kunkin vastaanottajan mukautettuja tietoja dokumentin kenttiin. Voit myös mukauttaa kullekin allekirjoittajalle lähetetyn sähköpostiviestin, jossa heitä pyydetään allekirjoittamaan dokumentti.

.CSV tarkoittaa pilkuilla erotettuja arvoja (Comma Separated Values). Excel-tiedostot voidaan tallentaa tähän muotoon.

Huomautus:

Tässä videossa näytetään, kuinka voit määrittää .CSV-tiedoston ja käyttää sitä Mega-allekirjoitustapahtumassa. Opit myös seuraamaan Mega-allekirjoitustapahtuman kaikkien dokumenttien tilaa.

CSV-tiedoston määrittäminen

Ennen kuin määrität .CSV-tiedostosi, dokumenttisi kenttien nimien on oltava tiedossa. Tähän on eri tapoja riippuen siitä, kuinka olet lisännyt kentät dokumenttiin:

• Jos dokumentti on luotu tunnisteilla (teksti tai PDF), käytä kenttien nimiä, jotka olet määritellyt tunnisteissa. Esimerkiksi tunnisteessa {{Osoite1_es_:signer1}} on kentän nimenä Osoite1.
  • Jos olet käyttänyt vedä ja pudota -ympäristöä, muokkaa dokumenttiasi ja kaksoisnapsauta kenttää. Kyseisen kentän nimi näkyy ominaisuusikkunan yläosassa.

Kun tiedät dokumenttisi kenttien nimet, avaa joko Mega-allekirjoituksen lähetyssivulta löytyvä esimerkki tai luo Excel-tiedosto.

Huomautus:

• CSV-tiedostossa on oltava vähintään kaksi yksilöllistä sähköpostiosoitetta.
  • Lähettäjän sähköpostiosoite ei voi olla CSV-tiedostossa.

1. Ensimmäisellä rivillä ovat kenttien nimet ja tietotunnisteet. Lisää mukautettujen kenttiesi nimet sarakkeiden otsikkoihin.

Tietotunnisteet ovat seuraavat:

_es_signer_email (pakollinen) Allekirjoittajan sähköpostiosoite

_es_signer_name (valinnainen) Allekirjoituksessa käytetty allekirjoittajan nimi

_es_signer_fullname (valinnainen) Dokumentissa näkyvä allekirjoittajan nimi

_es_signer_company (valinnainen) Allekirjoittajan yritys

_es_signer_title (valinnainen) Allekirjoittajan nimike

_es_agreement_message (valinnainen) Allekirjoittajalle lähetettyyn sähköpostiin sisältyvä viesti.

Muut käytetyt kentät (puhelin ja postinumero) ovat mukautettuja kenttiä, jotka olemme lisänneet dokumenttiin.

CSV-tiedostojen tietotunnisteet
  2. Seuraava rivi on täytetty allekirjoittajakohtaisilla tiedoilla. Tässä olemme määrittäneet sähköpostiosoitteet, koko nimen, yrityksen nimen, nimikkeen, mukautetun viestin ja muut mukautettujen kenttien tiedot.

Allekirjoittajan tiedot lisätty
  3. Tallenna tiedosto lopuksi .CSV-muodossa paikalliseen järjestelmääsi.

CSV-tiedoston tallennus paikalliseen järjestelmään

Lähettäminen CSV-tiedoston avulla

1. Kun olet luonut CSV-tiedoston, valitse Mega Sign Aloitus-sivulla.

Koontinäytön Mega-allekirjoitus-linkki
  2. Valitse Mega-allekirjoitussivulla Tuo vastaanottajat sekä yhdistämiskentät tiedostosta -linkki, jotta .CSV-tiedostoa voidaan käyttää lähetyksessä.

Tuo vastaanottajat sekä yhdistämiskentät tiedostosta
  3. Valitse Lataa.

Lataa
  4. Hae ja liitä haluamasi CSV-tiedosto.

5. Määritä haluamasi vaihtoehdot:

• Henkilöllisyyden vahvistaminen – Ota käyttöön toisen vaiheen todennus määrittämällä tämä vaihtoehto
    • Minun on allekirjoitettava – Valitse tämä valintaruutu, jos sinun (lähettäjän) on varmennettava asiakirjat allekirjoituksella
    • Sopimuksen nimi – Sopimuksen nimi, sama kuin sen näyttönimi Hallinta-sivulla
    • Viesti – Yleinen viesti, joka lähetetään allekirjoitussähköpostissa (ellei toista viestiä tuoda CSV-tiedoston kanssa)
    • Kieli – Sähköpostiviestissä ja näytöllä näkyvissä ohjeissa käytetty kieli
    • Aseta allekirjoitetun PDF-tiedoston avaava salasana – Suojataanko allekirjoitettu asiakirja salasanalla
    • Esikatsele, aseta allekirjoitukset tai lisää muotokenttiä – Sallii lähettäjän asettaa kenttiä malliin

Kun valmista, valitse Seuraava

Valitse asetukset ja lähetä