I Photoshop CC 2017.1.7 visar rutan Om (Hjälp > Om Photoshop CC) ett felaktigt versionsnummer – 2017.1.6-utgåvan.

Rutan Om visar felaktig version i Photoshop CC 2017.1.7

Produktversion som berörs

Photoshop CC 2017.1.7 (version 18.1.7)

Operativsystem

Windows och macOS

Lösning

För att verifiera att korrekt version av Photoshop är installerad på datorn, använd dialogrutan Systeminformation.

I Photoshop väljer du Hjälp > Systeminformation. Den första raden i dialogrutan Systeminformation visar Adobe Photoshop Version: 2017.1.7.

Dialogruta för systeminformation