Problem

Du har i Photoshop CC 2015 installerat plugin-program från fler än fem olika tredjepartsleverantörer av plugin-program. Sjätte platsens plugin-program läses inte in när de öppnas, alternativt visar undermenyn förinställningar för dokumentstorlek.

Lösning

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy