Widgetin poisto

Kun poistat widgetin, se poistetaan tililtäsi kokonaan.

Poista widget valitsemalla Hallinta-välilehti, vierittämällä Widget-osaan ja valitsemalla haluamasi widget napsauttamalla. (Huomautus: Älä napsauta Hae koodi -linkkiä.) Napsauta sitten (oikeassa yläkulmassa olevan) pienen tietoikkunan Poista-painiketta.

Jos widget on jo poistettu käytöstä, saat kehotteen vahvistaa poistaminen napsauttamalla Poista-painiketta.

Widgetin poisto

Jos widget on edelleen käytössä, näyttöön tulee varoitusikkuna, joka ilmoittaa, että widget on yhä käytössä ja allekirjoittajat voivat allekirjoittaa sen.

Lisätietoja widgetien poistamisesta käytöstä.

Poista

Huomautus:

Jos et poista widgetiä käytöstä ennen sen poistamista, käyttäjät voivat edelleen käyttää widgetiä ja allekirjoittaa sillä.