Widgetin poisto käytöstä

Kun poistat widgetin käytöstä, se ei ole enää allekirjoittajien käytettävissä, mutta se näkyy yhä tililläsi. Voit ottaa widgetin uudelleen käyttöön koska tahansa.

Poista widget käytöstä seuraavasti:

1. Napsauta Hallinta-välilehteä.
  2. Vieritä alaspäin Widget-osioon ja valitse widget yhdellä napsautuksella.
    Huomautus: älä napsauta "hae koodi" -linkkiä.
  3. Valitse Poista käytöstä oikean yläkulman pienestä tietoikkunasta.
NAv to Widget

Sinulle annetaan kaksi vaihtoehtoa widgetin käytöstä poistamiseksi.

• Ohjaa allekirjoittajat toiselle verkkosivulle: voit ohjata allekirjoittajat toiselle verkkosivulle, esimerkiksi widgetin nykyiseen versioon tai viestiin, jossa ilmoitetaan widgetin olevan poistettu käytöstä.
  • Kirjoita oma ilmoituksesi allekirjoittajille: voit kirjoittaa viestin, jonka käyttäjät näkevät, kun he yrittävät käyttää käytöstä poistettua widgetiä. Voit lisätä viestiin linkkejä, kun laitat ne hakasulkeisiin [ ]. Voit myös lisätä tunnisteita käyttämällä | (pystyviiva) -symbolia. Esimerkki: [https://www.sign.adobe.com/ | Adobe Sign] näkyy muodossa Adobe Sign.

Valitse haluamasi vaihtoehto ja valitse sitten Poista käytöstä

Disable Widget

”Widget on poistettu” -viesti tulee näkyviin.

Disabled message