Ta bort en widget

När du tar bort en widget tas den bort helt från ditt konto.

Du tar bort en widget genom att klicka på fliken Hantera, rulla nedåt till widget-avsnittet och markera widgeten med en klickning (Obs! Klicka inte på länken Hämta kod). Klicka sedan på alternativet Ta bort i det lilla informationsfönstret i det övre högra hörnet.

Om widgeten redan är inaktiverad uppmanas du att bekräfta borttagningen genom att klicka på knappen Ta bort.

Ta bort en widget

Om widgeten fortfarande är aktiverad, öppnas ett varningsfönster med ett meddelande om att widgeten fortfarande är aktiverad och att den kan signeras av signerare.

Mer information finns i Inaktivera widgetar.

Ta bort

Obs!

Om du inte inaktiverar widgeten innan du tar bort den kan användarna fortfarande öppna och signera den.