Inaktivera en widget

När du inaktiverar en widget är widgeten inte längre tillgängligt för signerare, men den syns på ditt konto. Du kan aktivera widgeten igen när som helst.

Om du vill inaktivera en widget:

1. Klicka på fliken Hantera.
  2. Rulla ned till widgetavsnittet och markera widgeten med ett klick.
    Obs! Klicka inte på länken "hämta kod".
  3. Klicka på Inaktivera i det lilla informationsfönstret överst till höger.
NAv to Widget

Du kan välja mellan två alternativ när du inaktiverar widgeten.

• Dirigera om signerare till en annan webbsida: Du kan dirigera om signerarna till en annan webbsida, till exempel den aktuella versionen av widgeten eller ett meddelande som talar om att widgeten inte längre är tillgänglig.
  • Du kan också skriva ett eget meddelande till signerare: Du kan skriva ett meddelande som visas för användare som försöker komma åt den inaktiverade widgeten. Du kan lägga till hyperlänkar i meddelandet genom att omge dem med hakparenteser [ ]. Du kan också lägga till etiketter genom att använda symbolen | (vertikalstreck). Till exempel: [https://www.sign.adobe.com/ | Adobe Sign] visas som Adobe Sign.

Markera det alternativ som du vill använda och klicka på Inaktivera

Disable Widget

Meddelandet "Widgeten har inaktiverats" visas.

Disabled message