Muistutuksen asettaminen tapahtumasta

Muistutukset ovat nimensä mukaisia. Niitä käytetään muistuttamaan allekirjoittajia siitä, että heillä on allekirjoitusta odottavia dokumentteja. Muistutukset lähetetään sähköpostilla. Ne voidaan määrittää lähetettäväksi tietyin väliajoin.

Muistutuksen asettaminen tapahtumaa lähetettäessä

1. Voit asettaa tapahtumalle muistutuksen Lähetä-sivun oikeassa alakulmassa, Viesti-kentän oikealla puolella.

Avaa asetukset valitsemalla Aseta muistutus -ruutu.

Kuva Lähetä-sivusta, jossa Aseta muistutus -kenttä on korostettu
  2. Määritä, kuinka usein haluat, että muistutus lähetetään (päivittäin tai viikoittain). Muistutukset lähetetään valituin aikavälein sopimuksen lähetysajankohdan aikaleima-arvolla.

Muistutuksen asettaminen tapahtumalle, joka on jo lähetetty.

1. Siirry sopimuksen lähettäjänä Hallinta-sivulle, napsauta sopimusta kerran ja napsauta sitten Muistutus-välilehteä sivun oikeassa reunassa.

Kuva Hallinta-sivusta, jossa Muistutus-välilehti on korostettu
  2. Valitse tietoikkunassa henkilöt, joille haluat lähettää muistutukset. Määritä myös muistutuksen aikaväli ja muistutussähköpostiin lisättävä viesti. Kun olet tehnyt määritykset, napsauta Aseta muistutus -painiketta.

Kuva Muistutus-välilehdestä, jossa muistutusasetukset ovat näkyvissä

Kun muistutus on luotu, näytön yläreunaan ilmestyy onnistumisbanneri.

Reminder Success message

Muistutuksen peruuttaminen

1. Siirry muistutuksen lähettäjänä Hallinta-sivulle, napsauta kerran muistutusta, jossa on muistutuskuvake, ja valitse sitten Muistutus-välilehti.

Kuva Hallinta-sivusta, jossa Muistutus-välilehti on korostettu
  2. Napsauta tietoikkunassa roskakorikuvaketta. Muistutus perutaan koko tapahtuman osalta.

Kuva muistutuksesta, jossa Poista-kuvake on korostettu