Raportin luominen

Adobe Signin Business- ja Enterprise-palvelutasoilla voidaan luoda raportti tilin käyttäjien lähettämistä tapahtumista. Raportti luo erilaisia kaavioita, joissa esitetään allekirjoitusprosentti ja keskimääräinen allekirjoitusaika. Voit myös viedä CSV-tiedoston raportin luomista tiedoista.

1. Luo raportti valitsemalla Raportit-välilehti ja valitsemalla Luo uusi raportti.

1_create_new_report
  2. Määritä parametrit haluamasi raportin mukaan ja valitse Aja raportti. Tilin parametrit ovat myös seuraavassa kohdassa.

2_run_report
  3. Raportin tulossivu tulee näyttöön ja näyttää parametrien mukaiset tiedot.

3_produced_report

Raportin parametrit

• Aikaväli

Aikaväli-osan avulla voit kerätä tietoja tietyiltä ajanjaksoilta tai mukautetusta päivämääräalueesta.

01a - R
  • Käyttäjät ja ryhmät

Käyttäjien ja ryhmien avulla voit valita tietyt käyttäjät tai ryhmät, joista tietoja kerätään.

01b - R
  • Dokumentit

Dokumentit-alueella voit määrittää tiettyjä kirjastodokumentteja, jotka on lähetetty.

01c - R
  • Dokumentin nimi

Tällä asetuksella voit sisällyttää dokumentin nimen osia raportin hakuun.

01d - R
  • Mega-allekirjoitus

Valitse tämä asetus, jos haluat sisällyttää raporttiin mega-allekirjoitustapahtumia.

01e - R
  • Sekalaiset raporttitiedot

Sivun neljä viimeistä asetusta muuttavat tuloksena olevaa raporttia ja siihen liittyviä kaavioita.

01f - R

Raportin tiedot ja asetukset

• Päivitä raportti nykyisillä tiedoilla

Tämä linkki päivittää raportin sisältämään viimeaikaiset tapahtumat.

update_with_currentdatalink
  • Tallenna raportti

Tallenna raportti -komennolla voit tallentaa raportin. Voit avata sen uudelleen valitsemalla Raportit-välilehden.

save_report
  • Jaa raportti

Tällä asetuksella voit jakaa tämän raportin sähköpostiosoitteen kanssa ja liittää mukautetun viestin.

share_report
  • Ajoita raportti

Ajoita raportti määrittää nykyisen raportin asetuksilla automaattisesti toistuvan raportin, joka luodaan päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Voit myös valita vastaanottajat, joille toistuva raportti lähetetään.

schedule_report
  • Vie raporttitiedot

Lataa CSV-tiedosto, jossa on raportissa luodut tiedot, valitsemalla Vie raporttitiedot.

Huomautus:

Kenttätiedot eivät oletusarvoisesti sisälly raportin .CSV-tiedostoon. Jos haluat viedä allekirjoitettujen sopimusten kenttätiedot, tilisi ylläpitäjän on avattava tiketti tuessa.

export_report_data
  • Tulostettava raportti

Tulostettava raportti toimittaa raportin version, josta on poistettu eri kaaviot ja joka esittää raportin pelkillä luvuilla.

printer_friendly