Raporttien luominen ja suorittaminen

Raportin luominen

Adobe Signin Business- ja Enterprise-palvelutasoilla voidaan luoda raportti tilin käyttäjien lähettämistä tapahtumista. Raportti luo erilaisia kaavioita, joissa esitetään allekirjoitusprosentti ja keskimääräinen allekirjoitusaika. Voit myös viedä CSV-tiedoston raportin luomista tiedoista.

1. Luo raportti valitsemalla Raportit-välilehti ja valitsemalla Luo uusi raportti.

2. Määritä parametrit haluamasi raportin mukaan ja valitse Aja raportti. Tilin parametrit ovat myös seuraavassa kohdassa.

3. Raportin tulossivu tulee näyttöön ja näyttää parametrien mukaiset tiedot.

Raportin parametrit

• Aikaväli

Aikaväli-osan avulla voit kerätä tietoja tietyiltä ajanjaksoilta tai mukautetusta päivämääräalueesta.

• Käyttäjät ja ryhmät

Käyttäjien ja ryhmien avulla voit valita tietyt käyttäjät tai ryhmät, joista tietoja kerätään.

• Dokumentit

Dokumentit-alueella voit määrittää tiettyjä kirjastodokumentteja, jotka on lähetetty.

• Dokumentin nimi

Tällä asetuksella voit sisällyttää dokumentin nimen osia raportin hakuun.

• Mega-allekirjoitus

Valitse tämä asetus, jos haluat sisällyttää raporttiin mega-allekirjoitustapahtumia.

• Sekalaiset raporttitiedot

Sivun neljä viimeistä asetusta muuttavat tuloksena olevaa raporttia ja siihen liittyviä kaavioita.

Raportin tiedot ja asetukset

• Päivitä raportti nykyisillä tiedoilla

Tämä linkki päivittää raportin sisältämään viimeaikaiset tapahtumat.

• Tallenna raportti

Tallenna raportti -komennolla voit tallentaa raportin. Voit avata sen uudelleen valitsemalla Raportit-välilehden.

• Jaa raportti

Tällä asetuksella voit jakaa tämän raportin sähköpostiosoitteen kanssa ja liittää mukautetun viestin.

• Ajoita raportti

Ajoita raportti määrittää nykyisen raportin asetuksilla automaattisesti toistuvan raportin, joka luodaan päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Voit myös valita vastaanottajat, joille toistuva raportti lähetetään.

• Vie raporttitiedot

Lataa CSV-tiedosto, jossa on raportissa luodut tiedot, valitsemalla Vie raporttitiedot.

Huomautus:

Kenttätiedot eivät oletusarvoisesti sisälly raportin .CSV-tiedostoon. Jos haluat viedä allekirjoitettujen sopimusten kenttätiedot, tilisi ylläpitäjän on avattava tiketti tuessa.

• Tulostettava raportti

Tulostettava raportti tuo raportista käyttöön version, jonka asettelu sopii paremmin tulostamiseen.