Det oppstår feil i Photoshop når du bruker et Wacom-tegnebrett

En av følgende problemer oppstår når du bruker et Wacom-tegnebrett i Photoshop:

• Menyer, paneler eller dialogbokser blir hvite og svarer ikke
  • Tastatursnarveier slutter å virke
  • Lassverktøyvalg lukker tidlig og uforventet
  • Photoshop svarer ikke

Løsning 1: Installer Mac OS-oppdateringer

1. Velg Programvareoppdatering i Apple-menyen.

2. Installer Mac OS X-oppdatering 10.9.3 eller nyere.

3. Start datamaskinen på nytt.

Løsning 2: Installer et programtillegg for å løse problemet

Merk: Denne løsningen er bare for Photoshop CC (2013) og CS6.

1. Lukk Photoshop og last ned følgende fil på et sted som er lett tilgjengelig.

Last ned

2. Pakk ut filen (WhiteWindowWorkaround.plugin) og flytt den til //Programmer/Adobe Photoshop [Versjon]/Programtillegg/

3. Du kan bekrefte at programtillegget er installert ved å åpne Photoshop og velge Hjelp > Systeminformasjon.

Bla ned til bunnen av teksten i dialogboksen og se etter navnet på programtillegget.

Photoshop Se etter navnet på plugin-modulen (WhiteWindowWorkaround.plugin)