Sopimusten päättymispäivien määrittäminen

Määräajan asettaminen lähetysprosessin aikana

Asiakirjojen automaattinen vanhentuminen mahdollistaa tili- ja ryhmätasojen määritykset. Viimeinen voimassaoloaika voidaan määritellä oletusarvoiseksi, ja valinnaisella asetuksella lähettäjälle voidaan antaa mahdollisuus muokata oletusarvoa.

Asiakirjan voimassaoloaika mitataan kokonaisina päivinä (24 tunnin jaksoissa) sopimuksen luomisesta alkaen.  Jos esimerkiksi määrität sopimuksen päättymään 3 päivän kuluttua, sopimus päättyy tasan 72 tunnin kuluttua sopimuksen lähettämisestä (jos sitä ei ole täytetty).

Kaikkien vastaanottajien on saatettava osuutensa allekirjoitusprosessista päätökseen ennen määräajan päättymistä. Jos sopimusta ei saada valmiiksi määräaikaan mennessä, sopimus vanhenee.

Huomautus:

Tilin tai ryhmän järjestelmänvalvoja voi määrittää asiakirjan viimeisen voimassaolopäivän niin, että vanhentumisen määräaika jätetään huomiotta, jos kaikki jäljellä olevista vastaanottajista ovat sisäisiä.

1. Valitse Asetukset-osasta Sopimuksen umpeutumispäivä -asetus.

2. Anna päivien määrä, jona aikana allekirjoittajat voivat allekirjoittaa dokumentin.

• Tarkista näyttöön tuleva päivämäärä ja varmista, että se on oikein.

3. Suorita lähetysprosessi tavalliseen tapaan.

Ota käyttöön/poista käytöstä määräajat

Konserni- ja yritystason vaihtoehdot

Konserni- ja yrityspalvelutasot voivat tuoda Asiakirjan voimassaolo -valinnan lähetysprosessin aikana valikoivasti näkyviin tai ottaa tili- tai ryhmätason automatisoinnin käyttöön.

Nämä asetukset voidaan ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä seuraavasti:

Huomautus:

Jos erääntyminen oletusajassa on käytössä, näitä elementtejä ei voi määrittää Lähetä-sivulla, ellei Salli lähettäjien määrittää tai muuttaa -asetus ole käytössä.