Fel inträffar i Photoshop när du använder en Wacom-platta

Något av följande problem inträffar när du använder en Wacom-platta i Photoshop:

• Menyer, paneler eller dialogrutor blir vita och slutar svara
  • Kortkommandon fungerar inte
  • Magnetlassomarkeringar stänger programmet i förväg och oväntat
  • Photoshop slutar svara

Lösning 1: Installera Mac OS uppdateringar

1. Välj uppdatera programmet från apple-menyn.

2. Installera Max OS X uppdatering 10.9.3 eller senare.

3. Starta om datorn.

Lösning 2: Installera ett plugin-program för att åtgärda problemet

Obs: Denna lösning gäller bara för Photoshop CC (2013) och CS6.

1. Stäng Photoshop och hämta följande fil till en plats där du enkelt kan hitta den.

Hämta

2. Packa upp filen WhiteWindowWorkaround.plugin och flytta den till //applications/adobe Photoshop [version] /plug-ins/

3. Du kan kontrollera att plugin-programmet installeras genom att starta Photoshop och välja hjälp > systeminformation.

Rulla till slutet av texten i dialogrutan och sök efter det av namnet.

Photoshop Sök efter plugin-programmet namn, WhiteWindowWorkaround.plugin