I Windows mangler tekst fra forskjellige dialogbokser i Photoshop, for eksempel vinduet Innstillinger, Bildestørrelse og utskriftsdialogboksen.

Manglende tekst i Photoshop-dialogboksen
Et illustrerende skjermbilde som viser manglende tekst i dialogboksen Innstillinger

Operativsystem

Windows

Årsak

Skadede eller manglende Windows-systemskrifter kan forårsake dette problemet. Photoshop bruker disse skriftene til å vise tekst i forskjellige dialogbokser.

Løsning

1. Kontroller om skriftene Myriad Pro og Tahoma er installert. Slik sjekker du hvilke skrifter som er installert på Windows-maskinen din for øyeblikket:

1. Klikk på Start og deretter på Kjør.
    2. Skriv inn følgende kommando og klikk på OK:
      %windir%\fonts

Hvis du ikke finner skrifttypene Myriad Pro og Tahoma i vinduet som åpnes, installerer du dem ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Last ned vedlegget «fonts.zip» nedenfor. Pakk ut vedlegget.
    2. Deretter installerer du skriftene i den utpakkede mappen med skrifter. Hvis du ønsker mer hjelp, ser du Microsofts støtteartikkel: Installere og fjerne skrifter i Windows.

Gå videre til neste trinn.

Last ned

Hvis du har tilgang til en annen datamaskin der Photoshop-dialogboksene vises riktig, kan du installere skrifttypene Myriad Pro og Tahoma fra denne datamaskinen til den berørte datamaskinen.

2. Gjenopprett standardskriftinnstillinger i Windows. Slik gjør du dette:

1. Klikk på Start og deretter på Kjør. Skriv inn følgende kommando og klikk på OK:
      %windir%\fonts
    2. Klikk på Skriftinnstillinger i venstre rute.
    3. Klikk på Gjenopprett standardskriftinnstillinger.
  3. Start Photoshop på nytt.