Photoshop kan ikke åpnes fra Bridge.

En av følgende problemer oppstår ved bruk av Bridge CC etter at Photoshop CC 2015 er blitt installert på Mac OS:

• Photoshop åpnes ikke og kommandoen kjører ikke hvis Photoshop ikke kjører og du velger en av verktøyskommandoene (f.eks. Batch) eller Fil > Plass > Photoshop fra Bridge.
  • Photoshop blir ikke det fremste og aktive programmet dersom Photoshop kjører og du velger Fil > Returner til Photoshop fra Bridge.

Løsning: Installer den nyeste Bridge CC-oppdateringen

Installer den nyeste Bridge CC-oppdateringen (v6.1.1) som ble utgitt samtidig som Photoshop CC 2015. Velg Hjelp > Oppdateringer i enten Photoshop eller Bridge for å finne de nyeste oppdateringene.