Vinduer i grensesnittet (UI) og dialogbokser i Photoshop, Camera Raw og Bridge vises med svart bakgrunn. Svart tekst på lys bakgrunn vises derfor ikke riktig.

Problemet gjelder, men er ikke begrenset til, disse dialogboksene:

• Camera Raw
  • Lagre for web
  • Gjør flytende
  • Objektivkorrigering
  • Justerbar vidvinkel
  • Filtergalleri
  • DICOM
  • JPEG2K
  • Oljemaling

Løsning

Deaktiver eller avinstaller programmer som brukes til opprydding på harddisker. Reparer installasjonen av operativsystemet Mac OS X for å installere filer som operativsystemet mangler, på nytt.

Tilleggsinformasjon

Programmer og verktøy for å rydde harddisker kan noen ganger slette system- eller programfiler.

Deaktiver eller avinstaller tredjeparts ryddeprogrammer for å hindre at nødvendige systemfiler slettes.