Gjeldende versjoner Alle
Berørte operativsystemer Mac og Windows

Problem

Når du drar lag, hopper de tilbake til sin opprinnelige plassering.

Dette problemet kan oppstå dersom du har et av de følgende programmene/programvarene installert på datamaskinen:

• iCopy
  • Synergy (delingsprogramvare for mus og tastatur)
  • ShareMouse
  • Eldre versjoner av Wacom Intuos-driveren

Løsning

Prøv en av følgende løsninger, avhengig av hvorfor du opplever dette problemet med Photoshop:

• Installer nyeste driver for Wacom Intuous-enheten din.
  • Oppdater videodriveren. Dersom problemet vedvarer, kan du deaktivere innstillingen Bruk grafikkprosessor i Photoshop (Preferanser > Ytelse > Bruk grafikkprosessor.)
  • Avinstaller/fjern iCopy. Du kan alternativt høre med utvikleren om det finnes en versjon som er kompatibel med Photoshop.
  • Avinstaller/fjern Synergy. Du kan alternativt høre med utvikleren om det finnes en versjon som er kompatibel med Photoshop.
  • Avinstaller/fjern ShareMouse. Du kan alternativt høre med utvikleren om det finnes en versjon som er kompatibel med Photoshop.