Photoshop krasjer med Lavasoft Chrome-utvidelesen eller Bins-verktøyet som er installert | Windows

Problem

Photoshop kan krasje på en Windows-maskin om du har Lavasoft Ad-Aware-programvare eller Bins-verktøyet installert.

• Lavasoft Ad-Aware-programvaren kan være installert som en nettleserutvidelse eller som en del av en annen programvarepakke (for eksempel ManyCam-programvare).
  • Bins er installert som er et verktøy.

Diagnose

Du kan identifisere grunnen til krasjet basert på modulen med feil som vises i Windows hendelsesvisning. Følg disse trinnene:

1. For å åpne hendelsesvisning klikker du på Administrative verktøy i Windows kontrollpanel, og deretter på hendelsesvisning. Se denne Microsoft-artikkelen for mer informasjon.
  2. Vis Windows-logger fra sidefeltet, og klikk Program.
  3. Finn en programfeil som omfatter Photoshop.
  4. Se i Generelt-ruten for informasjon om modulen med feil.
    1. Hvis modulen med feil er LavasoftTcpService64.dll (eller noe lignende), er Lavasoft årsaken.
    2. Hvis modulen med feil er libcef.dll, er Lavasoft årsaken.

Løsning

• Prøv å tilbakestille Winsock: Følg disse trinnene:
    • Lukk alle programmer.
    • Velg Start og skriv Kommando for å starte ledeteksten.
    • Skriv følgende kommando ved ledeteksten: netsh Winsock-tilbakestilling
    • Trykk Enter.
    • Lukk Ledetekst-vinduet.
    • Start datamaskinen på nytt.
    • Åpne Photoshop CC
  • Lavasoft: Avinstaller eller deaktiver Lavasoft-programvaren eller tilknyttet programvare som ManyCam. For hjelp med dette, se Lavasoft-nettstedet.
  • Bins: Oppdater din versjon av Bins. For å laste ned nyeste versjon, gå til Bins-nettstedet.
Merk:

Hvis hendelsesvisningen indikerte at modulen med feil er LavasoftTcpService64.dll, kan du også prøve å slette den filen fra datamaskinen manuelt. Gjør følgende:

1. Gå til plasseringen angitt som bane for modulen med feil i loggene for hendelsesvisningen.
  2. Slett filen LavasoftTcpService64.dll.
  3. Lukk Photoshop og start det på nytt.