Etter en mislykket Photoshop CC-oppdatering kan feil med plugin-moduler for FastCore, MMXCore og flerprosessor vises når du åpner Photoshop. Du kan ikke lagre som PNG eller bruke Lagre for web, i Photoshop.

Løsning

Avinstaller Photoshop, slett programmappen for Photoshop, og installer det på nytt.

1. Avinstaller Photoshop CC ved å velge avinstaller i programmappen for Photoshop. Du kan eventuelt bruke Kontrollpanel > Programmer og funksjoner (Windows 7), eller Kontrollpanel > Programmer > Avinstaller et program (Windows 8).
  2. Gå til mappen Programfiler/Adobe eller Programfiler (x86)/Adobe.
  3. Slett mappen Adobe Photoshop CC (64 Bit) eller Adobe Photoshop CC.
  4. Installer Photoshop på nytt, og oppdater det.

Tilleggsinformasjon

Plugin-moduler og Photoshop

Tredjeparts plugin-moduler: Før kopiering av tredjeparts plugin-moduler fra en versjon av Photoshop til en ny versjon, bør du sjekke hjemmesiden til produsenten av plugin-modulen for å forsikre deg om at de er kompatible med den nye versjonen av Photoshop. Bruk produsentens installeringsprogram for å installere plugin-modulene.

Plugin-moduler som leveres med Photoshop: Kopier aldri plugin-moduler som leveres med Photoshop fra en versjon av Photoshop til en annnen, da de ikke er kompatible.

Hvis du vil ha mer informasjon om Photoshops plugin-moduler, kan du se denne TechNote-artikkelen: Nedlastbart innhold (plugin-moduler)

Sende installasjonsloggen din til Adobe

Kontakt Adobes tekniske støtteavdeling ved å sende til feedback.photoshop.com/photoshop_family, og motta instruksjoner om hvordan du sender installasjonsloggene dine til Adobe.

Loggfilene finnes i disse mappene:

• Windows 32-biters: \Programfiler\Common Files\Adobe\Installers
• Windows 64-biters: \Programfiler(x86)\Common Files\Adobe\Installers

Navnet på loggfilen består av produktnavnet og installasjonsdatoen, etterfulgt av .log.gz. Filtypen GZ indikerer et komprimert format.