Feilen «En eller flere filer ... mangler» ved oppstart av Photoshop

Når du starter Adobe Photoshop CS6 ser du følgende feil: «Mangler en eller flere filer i Adobe Application Support-mappen, som er nødvendige for å kjøre Photoshop.»

Løsning

Avinstaller Photoshop CS6 med avinstallasjonsprogrammet i mappen Applications/Adobe Photoshop CS6. Deretter installerer du Photoshop CS6 på nytt.

Tilleggsinformasjon

Denne feilen kan oppstå når noe av det følgende har skjedd:

• Du avinstallerte en eldre versjon av Photoshop etter du installerte Photoshop CS6.
  • Du avinstallerte en versjon av Photoshop uten å bruke avinstallasjonsprogrammet.
  • Du ryddet opp på datamaskinen din manuelt og slettet forskjellige filer, og uten overlegg slettet du en fil som er nødvendig for Photoshop.