problem

Når du åpner Fil> Filinformasjon for bestemte filer i Photoshop, får du ett eller flere av følgende symptomer med problemet:

• Dialogen Filinformasjon tar lang tid å åpne eller fryser.
  • Photoshop viser advarselen «Kan ikke vise råmetadata, innholdet er for stort».
  • Rådata har for mange antall oppføringer av « photoshop:DocumentAncestors».

Operativsystemer

Windows og macOS

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å bruke skriptet nedenfor for å fjerne de overflødige XMP-oppføringene «'photoshop: DocumentAncestors».

Merk:

Dette brukerdefinerte skriptet er levert som det er av Adobe, og det er ikke omfattende testet. Du bruker det på egen risiko.

Kilde: https://forums.adobe.com/message/8511978#8511978 av iamwickedtall.

Du kan løse dette problemet ved å bruke skriptet nedenfor for å fjerne de overflødige XMP-oppføringene «'photoshop: DocumentAncestors».

1. Last ned filen removePhotoshopDocumentAncestors.zip under og pakk den ut.

Last ned

2. Når du har åpnet det problematiske dokumentet i Photoshop, kan du dra og slippe filskriptet fjernePhotoshopDocumentAncestors.jsx til det åpne dokumentet.