Photoshop CC sitter fast på Håndverktøyet.

Merk:

(kun på macOS) Hvis håndverktøyet setter seg fast når du bruker Gjør flytende-filteret, Lagre for web, eller plugin-modulen for Camera, kan du se etter en løsning i denne tekniske merknaden.

Operativsystemer

Windows 10, macOS 10.12 (Sierra) og nyere

Løsning 1: Deaktiver antivirusprogramvare

Deaktiver eventuelle antivirusprogrammer som installert på datamaskinen, for eksempel Avast eller Webroot. Se programvareprodusentens dokumentasjon for mer instruksjoner.

Løsning 2: Gjenopprett nettleserinnstillinger og deaktiver nettleserutvidelser

Nettlesere som Safari og Mozilla Firefox og eventuelle tredjeparts nettleserutvidelser du har installert, kan forstyrre kjøringen av Photoshop.

• Tilbakestill nettleserinnstillingene til standardinnstillingene.
  • Deaktiver alle leserutvidelser.

Se nettleserens dokumentasjon for mer informasjon.

Løsning 3: Deaktiver eller avinstaller eventuelle apper, verktøy og drivere fra tredjeparter

Av og til kan utvidelser fra tredjeparter og andre verktøy påvirke kjøringen av Photoshop.

Kunder har rapportert dette problemet når de kjører Photoshop med apper, verktøy og drivere fra tredjeparter.

• 1Password: Deaktiver eller avinstaller dette verktøyet.
  • Evoluent Mouse Manager: Deaktiver eller avinstaller dette verktøyet.
  • Spotify: Lukk eller avinstaller dette programmet.Avslutt også programprosessen som kjører i bakgrunnen på datamaskinen.
  • Mail application: Deaktiver eller avinstaller dette programmet.

Løsning 4: Juster innstillingene for styrepute/styreflate

Hvis du bruker en bærbar datamaskin med Windows, justerer du følgende innstillinger for styreputen:

• Sett Styreputeinnstillinger til Ingen forsinkelse eller Minimum forsinkelse. Se denne nyttige ressursen for mer informasjon.
  • Slå av innstillingen Håndavvisning.

Løsning 5: Oppdater driveren for Wacom-nettbrettet og gjenopprett Wacom-innstillingene

Kontroller at du har den nyeste Wacom-driveren og tilbakestill innstillingene til standardverdiene.