Adobe har oppdaget kompatibilitetsproblemer med å kjøre Photoshop CC 2015 med Mac OS 10.11 (El Capitan). Problemene er beskrevet her under.

Vi anbefaler at kundene gjør sin egen testing på en passiv partisjon, for å forsikre seg om at nye operativsystemer fungerer sammen med nåværende maskinvare og drivere.

Hvis du støter på problemer som ikke er dokumentert allerede, kan du rapportere dem på vår feedback-side.

Kjente problemer

Forsinkelser i tegning, som påvirker flere deler av programmet, inkludert Zoom med musepekeren, verktøylinjespor og størrelseendring på nedtrekkslister

Det finnes kjente problemer med forsinkelser i tegning som påvirker flere deler av programmet og dette inkluderer:

• Zoom med musepekeren
  • Tilgang til verktøyets underporter
  • Endre størrelse på nedtrekkslister

Vi har laget en plugin som en midlertidig løsning på dette problemet.

Installer pluginen OSXCompatibility:

1. Avslutt Photoshop.

2. Last ned plugin-pakken OSXCompatibility (v 1.0.11):

Last ned

3. Etter at du har lastet ned pakkefilen for plugin-modulen OSXCompatibility som finnes her over, dobbeltklikker du på den for å pakke den ut. Hvis du får spørsmål om det, pakker du ut alle filene.

4. Kopier OSXCompatibility.plugin til Plugin-mappen inne i Photoshop-programmet:

Applications/Adobe Photoshop [Photoshop_version]/Plug-ins

5. Start Photoshop på nytt.

Ingeniørteamet vårt jobber med Apple for å rette opp rot-problemet så fort som mulig.

Bildet blir svart når du kjører Bildestørrelse-kommando

Når du kjører Bildestørrelse-kommandoen, blir forhåndsvisningen i Bildestørrelse-dialogen svart, eller dokumentet blir svart etter at du har kjørt kommandoen.

Løsning 1:

Oppdater Mac OS X til 10.11.1.