Denne artikkelen beskriver et kjent kompatibilitetsproblem som kan oppstå når du kjører Photoshop CC på macOS 10.13 (High Sierra), og inneholder løsninger for å unngå dette problemet.

Adobe har oppdaget kompatibilitetsproblemet som vises nedenfor, ved kjøring av Photoshop med macOS 10.13 (High Sierra).

Adobe anbefaler sterkt at kunder oppdaterer til Photoshop CC 2017-utgivelsen før de oppdaterer til macOS 10.13 (High Sierra). Eldre versjoner av Photoshop CC ble ikke designet, ei heller omfattende testet for å kjøre på macOS High Sierra. Vi anbefaler dessuten sterkt at kundene gjør sin egen testing på en passiv partisjon, for å forsikre seg om at nye operativsystemer fungerer sammen med nåværende maskinvare og drivere (utskrifter, osv). Du vil kanskje ønske å forbli på en eldre versjon av operativsystemet som er kompatibelt med tidligere versjoner av programvaren vår.

Hvis du støter på problemer som ikke er dokumentert allerede, kan du rapportere dem på vår feedback-side.

Berørte versjoner

Berørte versjoner Photoshop CC 2017 eller tidligere
Operativsystem macOS 10.13 High Sierra

Adobe har oppdaget kompatibilitetsproblemet som vises nedenfor, ved kjøring av Photoshop CC 2017 og tidligere utgivelser på macOS 10.13 (High Sierra).

Problem med fullskjermmodus med dokk vist

Photoshop-dokumentvinduet utvides ikke for å fylle hele displayet når macOS Dock vises. Problemet oppstår ikke hvis Dock er satt til “Vis og skjul automatisk”

1. Avslutt Photoshop.

2. Last ned OSXCompatibilityPlug-in.zip til datamaskinen din.

Last ned

3. Etter at du har lastet ned pakkefilen for plugin-modulen OSXCompatibility som finnes her over, dobbeltklikker du på den for å pakke den ut. Hvis du får spørsmål om det, pakker du ut alle filene.

4. Kopier OSXCompatibility.plugin-filen til Plugin-mappen inne i Photoshop-programmet:

Applications/Adobe Photoshop [Photoshop_version]/Plug-ins

5. Start Photoshop på nytt.

Ingeniørteamet vårt jobber med Apple for å rette opp rot-problemet så fort som mulig.