Etter å ha oppdatert Photoshop i Mac OS, får du følgende feilmelding når du starter Photoshop:

Kan ikke åpne programmet "Adobe Photoshop CC 2015".

Oppstartsfeilmeldingen Kan ikke åpne programmet Adobe Photoshop CC 2015.

Løsning

Avinstaller og installer Photoshop på nytt med Creative Cloud-programmet:

Ytterligere detaljer:

Dette problemet oppstår kun på Macintosh hvis:

• Det finnes et punktum i navnet til plasseringen som Photoshop er installert på. For eksempel Mac OS 10.11 eller Photoshop 2015.1.