Photoshop krasjer når du bruker 3D-funksjoner på en datamaskin med et Intel HD-videkort.

Dette problemet kan være knyttet til enkelte videokort. Løsningen er å få Photoshop til å bruke en eldre versjon av Shader Model-programvaren ved å installere filen CS6_shaders.txt nedenfor.

Last ned

Merk: Filen som er et resultat av utpakkingen fungerer som en informasjonskapsel, og er på omtrent null byte.

1. Avslutt Photoshop.

2. Last ned filen CS6_shaders.txt.zip.

3. Dobbeltklikk filen for å pakke den ut.

4. Kopier den resulterende CS6_shaders.txt-filen til mappen Adobe Photoshop CC 2014.

Standardplasseringene for Photoshop-mappen er:

• Mac OS: /Programmer/Adobe Photoshop CC 2014/
  • Windows: Programfiler/Adobe/Adobe Photoshop CC 2014/
5. Start Photoshop på nytt og utfør trinnene som forårsaket krasjet.