Problem: Feilen «MSVCP110.dll ikke funnet» i Photoshop eller Photoshop Elements

Du får følgende feilmelding når du forsøker å åpne Photoshop eller Photoshop Elements:

"Programmet kan ikke starte fordi MSVCP110.dll mangler på datamaskinen. Prøv å installere programmet på nytt for å rette opp dette problemet."

Løsning

Kontakt Google for å laste ned deres Nik-plugin-moduler direkte, og installer plugin-modulene på nytt ved bruk av den nedlastingen.

Tilleggsinformasjon

Problemet oppstod etter en automatisk oppdatering av Google Nik-plugin-moduler. Flere kunder fant at løsningen på problemet var å laste ned og installere den oppdaterte plugin-modulen direkte.