Problem

Når du bruker Marionettfordreining i Photoshop CC, vises maskeområdene som overlappes over hverandre, i magenta/rosa i stedet for hvitt. 

Berørte produktversjoner

Photoshop CC 19.0 og nyere

Operativsystem

Mac OS X 10.11.6 (El Capitan)

Løsning

Oppdater Mac OS X til den nyeste versjonen, for å løse dette problemet.

Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Apples hjelpedokumentasjon her.

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet