Ved bruk av Photoshop på en ikke-administratorkonto, krever Photoshop lesetilgang til noen systemmapper og lese-/skrivetilgang til noen brukermapper.

Merk: Det kreves en brukerkonto med alle administrative tillatelser for installering.

Det kreves lese-/skrivetilgang for rotmappen til alle ikke-oppstartsdrivere som er angitt i Photoshops innstillinger som en arbeidsdisk.

Det kreves lese-/skrivetilgan for mapper hvor du har lagret filer.

Det kreves lese-/skrivetilgang for disse brukermappene:

Det kreves lesetilgang for disse systemmappene:

• Mac OS: Systemets Bibliotek-mappe og programmappene.

Merk: Systemets Bibliotek-mappe er ulik brukerens Bibliotek-mappe.

1. Velg Gå > Datamaskin

2. Velg Macintosh HD > System > Bibliotek.

• Windows: Programfiler-mappen (for 64-biters programinstallasjoner) eller Programfiler (x86)-mappen (for 32-biters programinstallasjoner).