Når du velger en undermeny fra en nedtrekksmeny i Photoshop, peker undermenyen først til høyre side, men vises på venstre side.

Dette problemet har blitt rapportert på systemer som kjører Windows.

Løsning

For å løse dette problemet:

1. Åpne Kjør-dialogen i systemet ved å trykke på Window-tasten+R.

2. Kopier og lim inn følgende tekst i delen Åpne:

shell:::{80F3F1D5-FECA-45F3-BC32-752C152E456E}

3. Klikk OK.

4. Nettbrettets PC-innstillinger-dialog vises. Klikk på fanen Annet.

Velg fanen Annet

5. I delen Hendt velger du Venstrehendt. Dette gjør at menyen vises på høyre siden av hånden din.

6. Klikk OK.