Tre pekere vises i stedet for én i Adobe Photoshop CS4, Adobe Bridge CS4 og Camera Raw.

Detaljer

Tekststørrelsen i Windows er angitt til 150 %.

Løsning: Endre tekststørrelsen til 149 % eller 151 %.

For å endre tekststørrelsen:

  1. Velg Start > Kontrollpanel > Utseende og personalisering > Visning.
  2. Velg Angi egendefinert tekststørrelse (DPI) i menyen til venstre. 
  3. Skriv inn 149 eller 151 i feltet Skaler til denne prosenten av normal størrelse.
  4. Trykk på Enter og klikk på OK.
  5. Logg av og deretter på igjen for å endre innstillingen.

 

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet