Oppdateringer til Photoshop CS6 versjon 13.1.x eller nyere vises ikke når du velger Hjelp > Oppdateringer.

Merk:  Du må være Creative Cloud-medlem for å installere og oppdatere Photoshop CS6 versjon 13.1.

Løsning

Deaktiver og avinstaller Photoshop CS6, for så å installere Creative Cloud-versjonen av Photoshop CS6. Lisensier det med din Adobe-ID.

1. Velg Hjelp> Deaktiver i Photoshop CS6.
  2. Klikk på Deaktiver og lukk Photoshop.
  3. Kjør avinstalleringsporgrammet for Adobe Photoshop CS6 i programmappen Photoshop CS6.
  4. Når avinstallasjonen er ferdig ser du avsnittet kalt «Laste ned eldre versjoner» i Laste ned og installere Creative Cloud-programmer.
  5. Velg Apper og klikk på Last ned under Photoshop CS6. Dette trinnet laster ned og installerer Photoshop CS6.
  6. Åpne Photoshop når installasjonen er ferdig. Når du blir spurt velger du Lisensier programvare og logger på med din Adobe-ID.
  7. Avslutt Photoshop.
  8. Åpne Photoshop på nytt.
  9. Velg Hjelp > Oppdateringer for å installere 13.1.2-oppdateringen.